Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

Девета част – Везни

Везните е знакът, смятан за най-артистичния и изискан от зодиака.
Носителите на този зодиакален знак имат естествен чар, дипломатичност и са родени миротворци. Изключително уравновесени личности, които умеят да общуват и изпитват удоволствие от всеки контакт.
Те са под влиянието Венера, което ги прави романтици с афинитет към красивите неща.
Везните имат буден ум и изразен интелект, ценят качеството повече от количеството, наслаждават се на по-фините неща в живота и не щадят средства за тях.
Като въздушен знак те се вълнуват от всяка нова, полезна информация.
Тъй като са творчески личности в дома им задължително трябва да има творческа зона, в която да развихрят въображението и таланта си.
Това, което описва най-добре Везните е балансът, той е вътре в тях и навсякъде около тях. Личи си най-вече от хармонията на техните домове.
Домът на Везните е красив, елегантен и изтънчен. Украсени са видят дизайнерски свещи, ръчно направени украшения и прясно набрани цветя.
С ненатрапчивите цветове, изчистени линии и умело поставена декорация домовете им сякаш са излезли от модно списание.

Тъй като Везните са изключително социални личности и домът им често е посещаван от хора в дневната им задължително трябва да има голям комфортен диван и разтегателна или голяма холна маса. Както и светлина, много светлина, ако тя не е достатъчна от естествен източник трябва да се постави допълнително. Защото само в помещение с много светлина Везните биха изкарали най-доброто от себе си.
Спалнята за везните, както и за повечето хора е изключително важна. Многобройните им ежедневни социални контакти изискват стаята за покои да е достатъчно уютна и релаксираща, за да презаредят за следващия изпълнен с живот и емоции ден. За да се отдадат на пълен релакс тя трябва да е с изчистени линии и в предпочитания от тях сив цвят, като спални комплекти “Мавриций” и “Мавриций 2”. Като допълнителен цвят е хубаво да се включи бледо розово или бледо лилаво. Това ще дообогати декора, ще омекоти студенината на сивите нюанси и ще внесе романтика в пространството.
Могат да се прибавят и бледо синьо или бледо зелено, цветове, които насърчават спокойствието, релаксацията и мира.
Кухнята, както другите помещения трябва да излъчва лукс и качество.
Кристален полилеи, елегантен мраморен плот, столове покрити с фини възглавнички и декорации със стъклени и сребърни акценти. Всичко това трябва да присъства в кухнята на Везните, за да се чувстват те комфортно.

Домът на Везните е лесно разпознаваем! Той е комбинация от изчистени форми, пастелни цветове, светлина, лукс, качество и баланс.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина