Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Центърът на всяка спалня е леглото, някои легла изглеждат толкова комфортно, че като ги види човек му се иска да се гмурне в тях и да забрави за външния свят. Да се отдаде напълно на удобството, отпускайки тялото и душата си в блажено доволство. Именно такова е леглото на спален комплект “Астра“. Повечето хора, четейки “Астра” биха направили асоциация с нежното градинско цвете и няма да сгрешат. Точно както цветето краси градината и носи наслада на очите така и нашият спален комплект краси дома и носи физическа и душевна наслада, потапяйки ни в сладък, приказен сън.

Нека разгледаме комплекта по-отблизо.
Спален комплект „Астра“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм., основният му декор е в снежнобяло, а съпътстващ декор в дъб светла сонома.
Всички части на комплекта са ръчно фасетирани и обкантени от кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с елегантна, голяма и удобна табла, тя е тапицирана с висококласна износоустойчива, капитонирана еко кожа в слонова кост. Основата на леглото е тапицирана със същата кожа и за по-голям комфорт е без външни ръбове. Всички тапицерии са с опция за откачане, без да се налага разглобяване на леглото. Изработено е с вертикален вътрешен мост за по-голяма устойчивост и здравина. Базата му е за матрак с размер 160/200 см.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойнолицев матрак в зависимост от вашите нужди и желания. За двойнолицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговия живот. За практично използване на пространството под леглото към цената е включен газов механизъм.
Размерите на базата са: ширина 174 см., дълбочина 211 см. и височина 33 см.
Размерите на табла са: ширина 174 см. и височина 100 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е двукрил с по три пана на всяка врата, декорирани с бяло, дъб сонома и огледала.
Той е с плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени, алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Дръжките са с допълнително излят външен улей за по-лесно и удобно захващане. Това спомага и ефективното плъзгане на системата, както и гарантира устойчивостта и здравината на вратите. Всички използвани сглобки са със скрит монтаж, за да не се нарушава визията на гардероба. Вътрешната му част е с метални рафтоносачи за по-голяма стабилност на рафтовете. Лостът за дрехи също е метален, той е с формата на елипса и е с никелово покритие. Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват идеална му нивелация и спомагат правилната му експлоатация.
Размерите му са: ширина 180 см., дълбочина 60 см., височина 200 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета с по две удобни чекмеджета. Едното чекмедже е декорирано в дъб сонома, а другото в бяло, следвайки декора на гардероба. Дръжките на чекмеджетата са от полиран перфориран никел с покритие от розово злато. За лесно приплъзване и здравина шкафчетата са монтирани върху метални ролкови водачи.
Размерите им са: ширина 50 см., дълбочина 35 см., височина 38 см.

СКРИН

Скринът – тоалетка е с четири практични чекмеджета, следващи дизайна на нощните шкафчета, като три са декорирани в бяло, а едно в е дъб сонома. Дръжките отново са от полиран перфориран никел с покритие от розово злато. И тук присъстват металните ролкови водачи, които осигуряват здравина и лесно водене на чекмеджетата.
Към скрина е включено и пано с огледало, което е предвидено за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 70 см., дълбочина 45 см., височина 73 см.
Размерите на огледалото са: ширина 70 см., височина 50 см.

Ако искате да се радвате на изчистен и свеж дизайн в спалнята и да сте, като в облак всеки път, когато легнете в леглото, то спален комплект „Астра“ е точно за вас.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply