Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Както вече сме писали спалнята е една от най-важните стаи в дома. Това е така поради ред причини и всички свързани с най-дълбоките ни чувства, емоции, психически и физически състояния. Като се има предвид колко е важна тя със сигурност е от съществено значение да бъде декорирана така, че да предизвиква онези чувства и емоции, които желаете да изпитвате. Това може лесно да се постигне с подходящите за декорация цветове.

Синьо

Ако искате спалня, която да бъде спокойно убежище, в което да избягате от ежедневния стрес синьото е цветът, който ви трябва. Той може да насърчи спокойствието, релаксацията, мира и да ви помогне да се отпуснете. Асоцията с простора на небето, безгрижния плясък на морето и ромоленето на реката води до тези чувства. Най-добър ефект ще постигнете ако използвате по-бледи нюанси на синьо, а не наситени, смели и тъмни нюанси.

Зелено

Подобно на чувствата, предизвикани от синьото, зеленото също може да помогне за насърчаване усещането на спокойствие. Тъй като се свързва с природата, нещо, което много хора намират за особено успокояващо. Този цвят поражда също и усещане за постоянство и стабилност. Така че може да бъде фантастичен цвят за спалнята, особено ако го комбинирате с други естествени нюанси.

Жълто

Семейните хора, които искат да придадат приветливо усещане, а не чисто релаксиращо могат да използват жълто, което е чудесен цвят за спалня. То може да не основен цвят, а под формата на мебели, аксесоари и декорации. Жълтото може да предизвика забавно и приятелско усещане на стаята и да спомогне за създаване на отворено и приветливо пространство.

Бяло

Белият цвят винаги се асоциира с чистота, невинност и светлина. Ако искате вашата спалня да провокира точно тези чувства наблегнете на него. За по-голям ефект можете да включите този цвят и в мебелите, както сме направили ние при спални комплекти “Аляска”, „Виктория”, „Астра” и „Силвър премиум“.

Ако сте наясно какви чувства и емоции искате да изпитвате във вашата спалня ви остава да я декорирате така, че да ги провокира всеки път, когато сте в нея.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина