Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Всеки човек, който някога е живял в малко пространство ще потвърди факта, че многофункционалните мебели са от съществено значение. Когато пространството е малко си струва да потърсите маси и други мебели, които могат да изпълняват двойна или дори тройна функция. Холната масичка с повдигащ механизъм е може би един от най-ефективните начини за увеличаване на пространството и извличане на множество приложения от една мебел.

За апартаментите, които нямат специално място за хранене, масичка с повдигащ механизъм може да представлява перфектно решение. Когато дойде време за хранене вие можете да се настаните удобно на дивана в хола, да повдигнете плота на масата и тя да се превърне в трапезарна маса с идеална за вас височина. След, като приключите с храненето, масата може да се върне на стандартната си височина и пространството да продължи да функционира като хол.

На много хора в днешно време им се налага да имат домашен офис, от който да изпълняват работните си задължения, както и да са в крак с рутинни домашни задачи, като плащането на сметки и кореспонденция. Живеещите в по-малки жилища обаче може да нямат достатъчно място за обособяване на домашен офис. За щастие повдигащата маса може да реши този проблем, осигурявайки удобно място с перфектна височина, на което да изпълнявате служебните си и домашни задължения.
Когато трябва да свършите някаква работа, просто поставете лаптопа, повдигнете плота на масата, настройте желаната от вас височина и работата може да започне.

В последно време на децата им се налага да се обучават вкъщи, пред монитора. Често пъти техните бюра не са достатъчно големи, за да поберат огромния набор учебници и помагала, необходими за провеждането на един учебен ден. В този случай на помощ идва повдигащата маса, която е и разтегателна. Тя спокойно може да покрие нуждите от достатъчно пространство за правилното им обучение.

Когато обзавеждаме домовете си е изключително важно всяка мебел поставена в него, освен да ни радва с вида си да ни осигури и комфорт.

Съобразено с ново време и нужди на хора в МакHоме създадохме няколко модела повдигащи маси, като “Домино“, “Вариант 2“, “Вариант 1” и др.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply