Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

Осма част – Дева

Символиката зад името на тази зодия говори добре за природата на носителите и, те са родени с усещането, че изживяват всичко за първи път.
Дълбокото им чувство за човечност ги прави един от най-внимателните знаци на зодиака. Техният методичен подход към живота гарантира, че нищо не е оставено на случайността и въпреки, че са нежни и внимателни към хората сърцето им понякога може да бъде затворено за външния свят.

Те са много задълбочени хора и истински перфекционисти, дори и в най-маловажните неща.
Тъй като Меркурий е управляващата ги планета, те са с добре развито чувство за изразяване и комуникация.
Девите имат земна, надеждна енергия, към която всички са привлечени.
Като приятели са съпричастни, отлични слушатели, консултанти и хора, които знаят как да се грижат за другите.
Девите са водени от силно желание винаги да се представят в най-добра светлина, което се отразява и на начина, по който декорират домовете си.

Домът на Дева ще ви впечатли, поради дребните детайлите той изглежда хармонично, сякаш с намесата на професионален дизайнер. Те спокойно могат да изберат интериорен дизайн или архитектура като своя професионална област, защото имат невероятно чувство за пространство и будно въображение.
Девите мразят бъркотията, за това домовете им винаги са чисти и подредени. Тъй като всяко нещо в къщата им има свое място и предназначение, те нямат излишни неща, претрупването с вещи ги прави раздразнителни и неспокойни.
Интериорните тенденции за този знак са масивни мебели, пастелни или светли цветове, меки повърхности и много трикове спестяващи място, както и функционалност на мебелите.

Както казахме Девите са практични личности, които ценят подредената обстановка. Чистотата и здравето са много важни за тях, това ги подтиква да инвестират във всичко, което може да им ги осигури. Изключително прецизни са към детайлите, всичко в дома им трябва да е, освен атрактивно и функционално.
Нуждаят се от този ред, организация и чистота, тъй като обратното би го довело до “лудост”.

Всеки зодиакален знак има свой основен, силен цвят, за Девите той е кафяв. Силните, наситени тонове на кафявото не е задължително да са любимите им нюанси, но те провокират най-добрите им качества. Тъй като кафявото функционира като перфектен неутрален цвят, който работи добре с различни цветове, може да бъде интегриран във всяко пространство. Като се има предвид чувството за структура и спокойствие на ума им, кафявото е чудесен начин да подготвят сцената за всичко друго, което да проектират.
Независимо дали избират кафяви стени или мебели, този цвят задължително трябва да присъства в декора на Девите. Като акцентни цветове за зодията са подходящи бежови, зелени, сиви, сини и жълти.

Когато обзавеждате дома си, важно е да се уверите, че извличате максимума от покупките си. Един от най-лесните начини да направите това е да се стремите да купувате многофункционални мебели. Независимо дали става въпрос за маси с опция за повдигане и разтягане, като “Соломон” и “Рига” , или дивани с допълнителна функция сън, като “Франк 2“ и “Мамбо”, или спални комплекти, които освен комфортен сън осигуряват и допълнително място за багаж, като “Сарагоса натура” и “Монарх”.
Този тип мебели ще ви осигурят комфорт и дадат спокойствие, че сте направили правилния избор.

Всичко в дома на Девите има цел и място. Те се гордеят със своите пространства, не щадят средства и инвестират в качествено обзавеждане и декориране.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина