Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

Седма част – Лъв

Лъвовете са звездите на шоуто, те са самоуверени с богато чувство за хумор. Харизматични и очарователни, с почти магнетично привличане към тях, те са душата на компанията. Могат да бъдат нетърпеливи и откровени, но никога истински злонамерени. Обичат драмата, театъра и насърчаването на хората да изразят истинското си аз.
Лъвовете са яростно независими и сами си проправят път в живота.

Те са приключенски настроени натури със склонност към себеизразяване, което ги прави естествени създатели на тенденции. Не се страхуват да опитват нови неща, свежи нюанси, модели и стилове. Управлявани от оживеното и бляскаво слънце, Лъвовете се нуждаят от много светлина в живота си. Както от лъчите на слънцето така и от тези на прожекторите. В жилището им трябва да има изобилие от прозорци и капандури, както и множество допълнителни източници на светлина. Обичат драматичните и царствени елементи, те биха оценили всичко пищно в дизайна.

Уверените, дръзки Лъвове не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието и това включва и дома им. Те обичат да правят впечатление, дори да стигнат до създаването на дворцова резиденция, която да показват на многото си партита.
Точно като едноименното им животно, те са силни характери и искат домът им да отразява тяхната силна и царствена личност.
За да се чувства добре Лъвът домът му трябва да бъде украсен с ярки цветове, като оранжево, червено, ярко жълто, пурпурно и лилаво подчертани с бляскави елементи и златисти акценти. За тези личности няма нещо, като твърде много пищност и блясък, те са на принципа, “колкото повече, толкова по-добре”. Ето защо спални комплекти декориран с кристални елементи и бляскави акценти, подчертани от светлина, лукс и пищност, като “Мелиса” и “Носталгия” биха донесли онзи бляскав покои, от който Лъвът се нуждае.
Тъй като те са ценители на тъмното дърво спални комплекти “Монарх” и “Кая”също биха се вписали добре в техните домове.

Лъвовете са социални същества, които обичат да организират впечатляващи събития, където да са звездите на вечерта. Изисканите трапезарии и шикозните салони с домашни барове биха били идеалното решение за това им начинание. Тези пространства трябва да са едновременно удобни и елегантни, присъствието на луксозна мека мебел и големи маси за хранене е задължително. Наличието на акцентна стена подчертаваща любовта им към природата или царствената им особа също би паснала добре в тяхното пространство.

Лъвът е огнен знак и живият огън е от огромно значение за него, наличието на камина, фенери или свещи ще спомогне за още по големия им личен комфорт.
За да се балансира огнената им натура в жилището трябва да присъстват вода, дърво и растения. Те могат да са тематични, част от личната им картинна галерия или под формата на декоративни фонтани и водопади, живи цветя и мини дръвчета.

Домът на Лъва винаги ще бъде разпознаваем, защо той е парад на светлина, лукс, класа, блясък и комфорт. Когато им отидете на гости не забравяйте да им направите комплименти за декора на къщата, това е изключително важно за тях.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина