Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Чували сте израза “любовта е навсякъде”, и да, това е така, защото я намираме навсякъде, накъдето и да се обърнем. В песента на птиците, полъха на вятъра, ромоленето на реката и в прекрасния залез под мелодията на вълните, всеки я намира на различно място, но най-вече тя е в сърцата на хората. Любовта трябва да се отдава и показва! Новият ни спален комплект “Мелиса”, от който лъха на любов и предразполага към такава ще ви го напомня всеки път, когато влезете в спалнята. Той ще ви посрещне със светещите си сърца, за да ви потопи в една романтична атмосфера, която ви подканя към още по-романтични и незабравими изживявания.

Нека разгледаме този оазис на любов, спален комплект “Мелиса” по-отблизо.

Той е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. в снежнобял основен декор и лилав съпътстващ декор.
Всички части са обкантени от фин, ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

Легло

Леглото е с една основна табла и вградени в нея LED светлини под формата на сърца, прегърнати от нежни златисти орнаменти, които рисуват романтични картини и ни приканват към любов. За да се подсили чувствеността и уютът е вградена допълнителна елегантна, тапицирана табла от лилав високоизносовоустойчив плюш с деликатна шарка, която се повтаря и в сърцата.
Базата за матрак е с вграден вътрешен мост, което гарантира правите и диагонали. Елегантни тапицирани пана, без външни ръбове, отново в лилав декор са обгърнали всички страни на леглото придавайки му чувство на мекота. Паната лесно се откачат при нужда или желание за претапициране.
Всички използвани сглобки са метални със скрит монтаж, това осигурява идеалния външен вид на леглото и е гаранция, че ще издържи дори след най-бурните ви нощи.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойно лицев матрак в зависимост от вашите предпочитания. За двойно лицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговият живот. За практичното използване на подматрачното пространство в цената е включен и газов механизъм.
Размерите на базата са: ширина 171 см., дълбочина 210 см. и височина 33 см.
Размерите на основната табла са: ширина 274 см. и височина 123 см.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

Гардероб

Гардеробът е двукрил в снежнобял декор с елегантно извити огледала , оградени от нежна, златиста рамка с орнаменти.
Той е с плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Това спомага ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите.
И при него, както при леглото са използвани сглобки за скрит монтаж.
Рафтоносачите са метални, за да се подсигури стабилността на рафтовете, лоста за дрехи също е метален, той е под формата на елипса и е с никелово покритие .
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“ които осигуряват изрядната му нивелация и спомагат за правилната. му експлоатация.
Размерите му са: ширина 180 см., дълбочина 60 см., височина 200 см.

Нощно шкафче

Нощните шкафчета са две на брой с по две красиви, снежнобели практични чекмеджета декорирани със златиста рамка с орнаменти. Дръжките им са дъговидни отново със златисто покритие.
Шкафчетата са повдигнати на елегантни крака в бяло и златно, което им придава ефирност.
Изработени са с метални ролкови водачи за по-голяма здравина и лесно приплъзване.
Размерите им са: ширина 50 см., дълбочина 45 см., височина 50 см.

Тоалетка + пано с огледало

Тоалетката е с четири практични чекмеджета, следващи дизайна на нощните шкафчета, тя е с допълнителен изнесен плот, за по-голям комфорт и практичност. Към нея има и пано с огледало, което е декорирано с вградено сърце с LED светлини, за да усещате романтика всеки път, когато правите вашите разкрасителни процедури.
Огледалото е предвидено за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: ширина 130 см., дълбочина 45 см., височина 91,8 см.
Размерите на огледалото са: ширина 85 см., височина 80 см.

Табуретка

За пълен комфорта сме включили в комплекта и 1 брой тапицирана табуретка от лилав високоизносовоустойчив плюш.

Ако искате всеки път, когато влезете в спалнята си тя да лъха на романтика и да подканва към любов, то спален комплект “Мелиса” е точно за вас.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина