Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Всички сме ги имали, онези неудобни ъгли в хола, пред които седим и се чудим с какво да ги запълним. Някои хора вече са намерили решение и трайно са приключили с този проблем, но пред други той все още седи неразрешен. Ако сте от втория тип хора следващата статия може да ви е от полза.
Има доста опции за запълване на празните пространства и днес ще ви представим няколко от тях.

Малките масички са отличен избор, тях можете да ги пъхнете направо в ъгъла и въпреки това да имате достатъчно място за минаване. Поставете ги до дивана и ги използвайте за съхранение на списания, като поставка за декорация или за помощна масичка.

Ако в хола има празен ъгъл, който има добра гледка, е голям бонус. Един от най-добрите начини да използвате този ъгъл, е да създадете свой собствен интимен кът за сядане, където да се наслаждавате на прясно кафе и красива гледка.

Идеята да създадете свой собствен домашен офис, който да гледа навън е прекрасна! Ако поставите бюрото точно пред ъгъла на прозореца, определено ще ви е по приятно да работите.

Ъгловите рафтове също са добра опция, те се предлагат в широка гама от форми и стилове. Свободните ъглови пространства са страхотен фон за вградени библиотеки, или места за вази, аксесоари, семейни снимки и растения.

Гъвкавите и удобни ъглови дивани се вписват в големи и малки пространства. Вашият Г-образен диван може да бъде най-доброто решение и звездата на вашия хол. Ако все още нямате ъглов диван, но смятате, че това е добър начин за запълване на празен ъгъл ви предлагаме да разгледате холови ъгли „Моцарт“,„Франк 2“, “Мамбо” и “Ванина”.

Помислите за възможностите за съхранение, което би ви осигурил един шкаф.
Ако пък сте ценители на кафето, тогава може да обособите кафе-бар върху шкафа, ще ви трябват само една малка организационна етажерка, кафе машина и чаши за кафе! Така ще се сдобиете с място за съхранение и кафе-бар в едно.

Разбира се, добавянето на зеленина е добър начин да запълним ъглите и да вкараме малко свежест. Където и да се намират празните ъгли, стайните растения винаги могат да добавят нотка цвят и уют в жилищното пространство. Можете да сложите едно голямо растение, което да изпълни ъгъла или няколко по-малки. Ако това решение ви харесва, но не сте решили още какво растение точно да сложите може да прочетете статията “Седем растения, които ще преобразят всеки дом”, за да си помогнете в избора.

Поставянето на скулптура ще внесе стил и ще провокира интерес към скучния празен ъгъл. Не забравяйте обаче да изберете такава, която не трябва да се вижда от всички ъгли, защото задната и част няма да бъде видима.

Привилегия е да имате висящ стол, с който да запълните празнината на вашия ъгъл. Поставянето на такъв стол ще ви донесе не само забавление, но и ще внесе съвременен чар в дома ви.
Какво е по-добро от малко удоволствие и релакс?

Един от най-лесните и достъпни варианти, когато става въпрос за декориране на ъгли е подовата лампа. Не само защото запълва празнотата, но и защото я осветява и добавя интересен драматичен вид. Не забравяйте да изберете дизайн на лампата, който се съчетава с цялостната визия на хола.

Идеите за запълване на празните холови ъгли са безкрайни, днес ви представихме няколко от тях, а останалите оставяме на вашето въображение.

В МакХоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина