Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Когато звездите излязат и вечерта придобие аромата на нощта, а щурците запеят песента на съня и улиците притихнат сякаш са суха река леглото ни чака, за да се потопим в неговата мекота. След дългия напрегнат ден няма нищо по-прекрасно от комфортно легло, което да ни осигури онзи релакс, от които се нуждае тялото и умът ни и именно такова е леглото от спален комплект “Ком 2“. Красивата му тапицирана табла се издига високо над него, както връх Ком се издига над Стара планина. Тя допълнително подсилва комфорта му, а цветовете му поканят към пълен релакс.

Сега ще ви разкажем малко повече за целия спален комплект “Ком 2“.
Той е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, с основен декор тъмен дъб сонома – фрезе и съпътстващи декори антрацит и бежов сатен.
Всички части на комплекта са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Високата табла на леглото е от високо износоустойчив жакард в цвят бежов меланж. Базата за матрак е съчетание от два декора, тъмен дъб сонома – фрезе и антрацит. Леглото е с вътрешен мост, който осигурява допълнителна здравина и гарантира правите му диагонали.
Всички сглобки са метални със скрит монтаж, за да не се нарушава дизайна.
То е подходящо за монтаж както на еднолицев така и на двулицев матрак. За двулицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, през която матрака да се обдишва, за да се удължи неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме включили в цената на комплекта и газов амортисьор.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см., дължината на таблата е 175 см. а височината и е 135 см.

ГАРДЕРОБ

Гардероба е съчетание от трите декора и е с плъзгаща система за вътрешно водене. Има вертикално разположени обкантващи алуминиеви „П“- образни кант дръжки в цвят инокс с улей за лесно захващане и леко приплъзване на вратите.
И при гардероба, както при леглото са използвани метални сглобки за скрит монтаж. Рафтоносачите също са метални, което е гаранция за стабилността на рафтовете, лоста за дрехи е с форма на елипса, метален с никелово покритие. Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядната му нивелация и правилната му експлоатация.
Размерите му са: дължина 180 см, височина 200 см, дълбочина 60 см.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скрина е с едно шкафче и три практични чекмеджета в наложения трицветен декор. Шкафчетата са с метални ролкови водачи, които осигуряват здравина и стабилност при плъзгане. Дръжките също са метални под формата на дъга с покритие от хром, както и крачетата, на които е повдигната конструкцията.
Огледалото е върху основа с декор тъмен дъб сонома – фрезе и е предвидено за стенен монтаж.
Размерите на скрина са: дължина 105 см, височина 72 см, дълбочина 45 см.
Огледалото е с дължина 85 см. и височина 50 см.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Шкафчетата са две на брой с по две функционални чекмеджета, следващи линията на скрина.

Ако искате да имате спалня, която е елегантна и практична, спалня, която да ви осигури желания комфорт, покорявайки върховете на блаженството то “КОМ 2” е точно за вас. За разлика от връх Ком чието покоряване изисква усилие спален комплект “КОМ 2” може да бъде покорен само с няколко клика на мишката или едно телефонно обаждане.

В МакХоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина