Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

 

Въпреки че имаме дрешници и други опции за съхранение в жилищата си, винаги има някои неща, разпръснати извън тях. Решението на този проблем може да е скринът, там можем да поставим всичките вещи, за които все не намираме място.
Скринът не само ни впечатлява със своите възможности за съхранение, но и добавя елегантност и чар във всяко помещение.
Той е универсална, многофункционална мебел, която може да се интегрира почти навсякъде в жилището.
В миналото скринът се е използвал само за съхранение на дрехите, които се използват ежедневно, но сега приложението му е в доста по-широк мащаб.

Ако го поставите в коридора той ще поеме всички обувки, чехли и предмети, който създават хаос във входната зона на жилището.

Поставен в хола ще ви осигури допълнително място за вашите книги, списания и сезонни аксесоари.

Може да е чудесно допълнение и към спалнята, увеличавайки мястото са съхранение на вашите дрехи или изпълнявайки функцията на тоалетка, в допълнение с огледало.
Така няма да ви се налага да претрупвате спалнята с излишни мебели, но ще имате къде да се погрижите за визията си, както и достатъчно място за съхранение на козметика и други важни за вас вещи.
С добавянето на красив скрин – тоалетка към вашата спалня ще имате специален, неприкосновен ваш кът. Няма съмнение, че освен с практичност той ще обогати и визията на интериора в стаята и ще и добави допълнителен щрих, ето защо повечето спални комплекти на МакHоме са с включени скринове и огледала, като „Орфей”, “Теодора”, “Кая антик”, “Монарх” и много други.

Съществува разнообразна гама от висококачествени, модерни и примамливи дизайни на скринове, които могат да покрият нуждите на всеки дом.
Когато избирате скрин внимавайте той да съвпада с вашия интериор и останалите части в дома ви, така ще се впише в цялостната визия, без да прави впечатление на допълнително поставена мебел.
Ако пък интериора на дома ви е омръзнал и искате да го раздвижите, скрина може да е отправна точка, около която да завъртите цялостната промяна. Той може да е в акцентен цвят, който да вкарате и в аксесоарите, декорацията или боята, с които да преобразувате дома си.

Обикновено сутрините ни са забързани, тичаме наоколо, опитвайки се да намерим всичко необходимо, за да се подготвим за деня, това може да бъде доста стресиращо и да повлияе на целия ни ден.
Има начин да направим подготовката по-малко хаотична и да започнем деня си много по-спокойно. Няма съмнение, че колкото по-организирани станем, толкова по-вероятно е да се чувстваме по-спокойни през деня. Вярвате или не, скринът може да направи чудеса за нас, като ни помогне да се отървем от хаоса.
Той е от онези мебели, които хората не смятат за важни, но ще бъдат впечатлени от това колко полезен може да бъде.
След като веднъж сте имали скрин никога няма да искате да се откажете от него.

Скринът има важна роля във всеки дом, осигурявайки допълнително пространство за съхранение, улеснявайки живота и обогатявайки интериора.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина