Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Когато цветовете са съчетани така сякаш не могат да съществуват поотделно, а формите и елементите се сливат в съвършен синхрон се ражда хармонията. Хармонията е визуално и звуково удовлетворяващ ефект от комбинирането на различни елементи и звуци в едно цяло.
Интериорната хармония гали окото и предразполага към релакс и комфорт. Вдъхновени от желанието ни да създадем мебел, покриваща критериите за хармония се роди спален комплект „Хармония 2”. Изчистени линии и форми, балансирани цветове, деликатно осветление. Един непретенциозен, но с изявен характер спален комплект, който поради дизайна си би се вписал във всеки дом.

Нека разгледаме спален комплект „Хармония 2” по отблизо.

Комплекта е произведен от висококачествено ламинирано 18 мм. ПДЧ, с декори фуджи и крем. Всички части са обкантени от кант с дебелина 1,00 мм. в собствения си цвят и ръчно фасетирани по ръбовете.

Легло

Леглото е с висока тапицирана табла от високо износоустойчива дамаска, декорирана с елегантен двуиглен шев под формата на квадрати. Базата за матрак също е с тапицирани външни царги, те са без външен ръб, за да се откачат и поддържат по-лесно.
Към леглото е включено и дъно, което е фалцовано в царгите за по-голямо удобство при използване на дъното, за съхранение.
Всички използвани сглобки са метални, за по-голяма здравина и са със скрит монтаж, за да не се нарушава дизайна.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак. За двулицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигури обдишване на матрака и да удължи неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото към цената е включен и газов механизъм, за повдигане на матрака, с натоварване 1000 N.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

Гардероб

Гардеробите са два на брой, ляв и десен, образуващи външна рамка около леглото.
Във всеки от гардеробите има метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете, както и
метални лостове и дръжки с никелово покритие.
Вратите на цялата гардеробна конструкция задно с над легловата надстройка са с панти за плавно затваряне и сглобки за скрит монтаж.

Надстройка над леглото

Надстройката е с практични шкафове и ниши. Тя е изградена от два вертикални шкафа с по три рафта, два хоризонтални шкафа с по два рафта и две хоризонтални ниши.
За стабилността на рафтовете са използвани метални рафтоносачи.
Надстройка над леглото е ориентирана за стенен монтаж.

Нощно шкафче

Нощните шкафчета са две на брой с по две практични чекмеджета, върху метални ролкови водачи.
Шкафчетата са мобилни с подвижни колелца за практично ползване. За по голямо удобство над тях е вградено LED осветление със сензор за допир контрол.

Ако искате за дома си хармонична и функционална мебел спален комплект „Хармония 2” е точно за вас.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply