Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

Пета част – Близнаци

Близнаците са най-общителния знак в зодиака. Те са комуникативни, изпълнени с живот и динамика, за което е отговорен „Меркурий като управляваща ги планета.
Игриви и интелектуално любопитни, Близнаците жонглират с различни, хобита, кариери и приятелски групи, те са най-социалната зодия.
Имат ярко и живо въображение, често подкрепено от остроумен език.
Близнаците непрекъснато са в движение, обичат често да сменят обстановката, това се отнася и за интериорния дизайн.
Те го изразяват в често пребоядисване, разместване на мебели, подмяна на картини и декорации или реорганизация на работното пространство.

Близнаците обичат да изненадват със своите решения за декорация, имат ексцентричен и нетрадиционен подход към интериорните решения.
Те са 100% градски хора, които се нуждаят от пространство, което да е като празно платно за тяхното творческо самоизразяване.
Модерно изкуство, нестандартни мебели, дизайнерски или ръчно изработени колекции, сувенири, богат набор от цветове – всичко е възможно, когато Близнаците решат да променят дома и офиса си. Та са единственият знак, който може да обича традиционното и модерното едновременно.

Близнаците жадуват за разнообразие и в резултат на това домът им изглежда супер креативен.
Нуждаят се от светли пространства, украсени с ярки, ексцентрични, привличащи погледа цветови комбинации и десени.
Огледалата също са добър избор за декорация, защото създават илюзия за пространство, което душата на знака Близнаци толкова силно жадува, а и отразяват двойствеността, която те притежават.

Тъй като са с “двойно съзнание”, всичко с двойна функция им е по вкуса, като например повдигащите, разтегателни маси “Домино” и “Вариант 2” или холови ъгли с включена функция сън „Франк 2“ и “Мамбо”, табуретки, които са и ракли, кухненски стълби, трансформиращи се в столове и ред други многофункционални мебели и вещи.

Като въздушен знак те са много интелектуални, любознателни и изискват постоянен достъп до информация. Това означава, че във всяка стая трябва да имат на разположение телевизор или компютър, задължителна е и голяма, добре организирана библиотека.

Тъй като Близнаците са повече извън дома, отколкото в него, може да не е лоша идея живите цветя да се сведат до минимум. Цветята се нуждаят от грижа и внимание, а Близнаците обикновено не разполагат с време, така че няколко ръчно изработени растения могат да са идеалното решение.

Креативността, цветът и забавлението трябва да са част от дома на Близнаците, за да се чувстват добре. Те трябва да мислят краткосрочно, когато става въпрос за интериор, за да са в крак с честото си желание за промяна.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply