Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

 

Четвърта част – Телец

Телецът е вторият знак на зодиака.
Хората родени под знака Телец са интелигентни, надеждни, трудолюбиви и всеотдайни, имат качества на лечители и голям капацитет от доброта. Управлявани от Венера, планетата на любовта и взаимоотношенията, те ценят красотата, романтиката, приятелството, лоялността, любовта и отдадеността.
Телците се считат за котвата на зодиака, това е провокирано от тяхната стабилност и търпение. Притежават мощна воля и понякога могат да бъдат доста упорити.
Хората, родени под този знак преди всичко ценят честността, така че не се опитвайте да ги лъжете, те никога няма да ви простят, ако разберат.
Телците не се страхуват от упорита работа, а правят необходимото, за да я свършат. Те са на принципа „Работете здраво, веселете се здраво“.
С вкус към по-фините неща в живота, те знаят как да се отпуснат и да си прекарат добре. Обичат удоволствието и се радват на всичко луксозно и уютно, което включва и голямо разнообразие от изискани храни и напитки.

Комфорт е дума, на която се осланя цялото обзавеждане на Телеца.
В дома си се радват да бъдат заобиколени от солидни, елегантни мебели, меки текстури и успокояващи аромати.
Телците обичат да вкарват естествени тъкани навсякъде, където е възможно. Независимо дали става въпрос за спално бельо, мебели или декорации, всичко трябва да е от коприна, памук или друг естествен материал.
Като земен знак, Телецът е привързан към земята и природата, той трябва да бъде заобиколен от растения и изцяло естествени материали, като камък, дърво и живи цветя.

Цветовете, които спомагат за душевния му и визуален комфорт са кафяви – земни нюанси, светло сини и меки розови. Мебелите трябва да са максимално големи и комфортни.
Аксесоарите, с които трябва да украси дома си са внимателно подбрани предмети с история, не би се чувствал добре заобиколен от случайни декоративни предмети.
Телецът оценява качеството и търси инвестиция, която си струва. Обикновено предпочита по-големи произведения на изкуството и ценни предмети с известна историческа стойност.

За хола си Телецът се нуждае от голям, комфортен, луксозен диван. Именно такъв е холов ъгъл „Франк“ на МакHоме. Диванът задължително трябва да е декориран с множество меки възглавнички от естествени материали. Но това не е достатъчно, за пълния им комфорт трябва да има и големи, меки фотьойли или табуретки. Масата не прави изключение, за разлика от стандартните малки холови маси, за дома си Телеца се нуждае от голяма, тежка, най-добре от камък или масивно дърво маса. За да се насладят на почивката максимално телевизора също трябва да е достатъчно голям, разбира се поставен на масивен дървен шкаф.

Най-важната част от къщата за Телеца е спалнята. Там той се отдава на удоволствие и божествен комфорт. Това е място не само за спокоен сън, но и за рестарт, релакс и интелектуални удоволствия. От изключителна важност за него е леглото. То трябва да бъде голямо, максимално удобно, стилно и масивно, например като нашите спални комплекти “Монарх”, “Сарагоса” и “Кая”. Леглото трябва да е с матрак, който очертава извивките на тялото и да е с мека, пухкава завивка, която леко се носи над тялото. Разбира се, не трябва да забравяме, изящните копринени или сатенени чаршафи, които го покриват. Няколко меки възглавници също биха били желателни. Всички останали елементи, които формират обкръжението на спалнята, трябва да поддържат петте сетива на Телеца и силното му желание за комфорт.

Освен влечението към големи, комфортни мебели, естествени материали и предмети с история, Телецът има силна любов към природата, за да функционира нормално той се нуждае от живи растения, навсякъде около себе си. Дом с балкон или огромни френски врати, водещи директно на открито и собствена красиво засадена градинка, би била сбъдната мечта за тези земни, обичащи природата души.

Душата на Телеца жадува за сигурност, стабилност и комфорт. Трябва им пространство, което да е релаксиращо и успокояващо, място на мир, безопасност и спокойствие.
Създайте домът, за който мечтае Телеца и той ще стане ваша сродна душа за цял живот!

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина