Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Повечето пъти, когато чуем Орфей се сещаме за най-великият древногръцки певец, поет и музикант. Легендите гласят, че музиката му е била толкова магична, че е очаровала всичко живо. Изобразен е в безброй форми на изкуството и културата, като поезия, филми, музика и живопис. Редица предмети, фирми и др., носят името му, като препратка към музика, поезия и обаятелност. В МакHоме имаме спален комплект „Орфей”, който има способността да очарова, изключителната му комбинация от комфорт, визия и деликатни цветове са всичко, от което се нуждае човек за качествена почивка. След като прекарате една нощ в него тялото ви ще е толкова отпочинало, че душата ще иска да пее.

А сега нека обърнем малко повече внимание на спален комплект „Орфей”, и го разгледаме по-детайлно.

Комплектът включва легло, гардероб, две нощни шкафчета и скрин с огледало.
Той е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, основният му декор е тъмно арт дърво, а съпътстващият декор е в цвят капучино.
Всичките му части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

 

Легло

Леглото е с голяма, комфортна табла, елегантно тапицирана с бежово кадифе, украсена с кристални копчета и красив, декоративен тегел.
Базата за матрак е подсилена с допълнителна вътрешна бленда, гарантираща правите диагонали на леглото.
Всички използвани сглобки са метални със скрит монтаж, което осигурява изрядния външен вид на изделието.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двойно лицев матрак в зависимост от вашите желания. За двойно лицевия матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговият живот.
За практично използване на свободното пространство под леглото към цената е включен и газов механизъм. Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

 

Гардероб

Гардеробът е двукрил с четири броя вградени огледала и плъзгаща система за вътрешно водене на вратите. Дръжките са вертикално разположени, от алуминиев „П“- образен кант, с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Тази конструкция улеснява ефективното и плавно плъзгане и гарантира устойчивостта и здравина на вратите.
В горната лицева част на гардероба е вграден LED осветителен панел с дистанционно управление. Това спомага ефективната му експлоатация, дори и в тъмните нощи.
За цялата конструкция са използвани сглобки със скрит монтаж, за да не се нарушава визията му.
Вътрешната част на гардероба е с метални рафтоносачи и метален, елипсовиден, никелиран лост за дрехи, което гарантира здравина при дълга експлоатация на изделието.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация и правилната му експлоатация.

 

Нощно шкафче

Шкафчетата са две на брой с по две практични чекмеджета и дръжки от полиран никел. Монтирани с метални ролкови водачи за лесно и плавно приплъзване.

 

Скрин с огледало

Скринът е с три практични чекмеджета и шкаф с две ниши. Те са монтирани с метални ролкови водачи за плавно водене и панти за плавно затваряне. И тук както при нощните шкафчета присъстват дръжките от полиран никел.
Към скрина е включено и пано с огледало, ориентирано за стенен монтаж.

Ако искате събуждайки се сутрин тялото ви да е готово за подвизи, а душата ви да пее, можете да се възползвате от комфорта на нашата музика за тялото, спален комплект „Орфей”.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина