Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Домино е именита игра, която всички познаваме. Най-ранното и споменаване е между 1232 г. и 1298 г., в текст на Джоу Ми от китайската династия Сун. Съвременният и вариант се появява за първи път в Италия през 18 век. Но Домино не е само игра! Домино са два романа, три филма, герой на Марвел, софтуер на IBM и много други.
Дори и в МакHоме имаме спален комплект “Фантазия Домино“, именуван на познатата игра. Той е съчетание от вечната класика в цветовете черно и бяло, с
изчистени линии, допълнени от луксозни, декоративни призми.
Сега ще подредим елементите на “Фантазия Домино” и ще ги разгледаме по-отблизо.

Комплектът е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм., основният и съпътстващ декор са в снежнобял цвят, декориран с черни, луксозни гланцови призми.
Всичките му части са обкантени от ръчно фасетиран, 1,00 мм., кант в цвят сребро.

Легло

Леглото е с две табли, основната е масивна с дебелина 36 мм. от ламинирано ПДЧ. Цялата табла е обгърната от вградено дискретно LED осветление, командвано от дистанционно с опция за регулиране силата на светлина. Към нея има вградена допълнителна елегантна табла от черен луксозен, износоустойчив велур. За по-голям разкош велурът е декориран с двоен лицев шев под формата на ромб и акцентни копчета от бял прозрачен кристал.
Леглото е сглобено с метални сглобки за скрит монтаж, това го прави изключително здраво и не нарушава визията му.
То е подходящо за монтаж на еднолицев или двойнолицев матрак в зависимост от вашите предпочитания. За двойнолицев матрак е необходимо да се закупи подматрачна ламелна рамка, която ще осигури обдишване на матрака и ще удължи неговия живот.
Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.
В цената на комплекта са включени по един комплект газов амортисьор за повдигане на матрака и LED осветление + дистанционно.

Гардероб

Гардеробът е двукрил с плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки.
Освен, че спомагат за ефективното плъзгане на вратите дръжките осигуряват и устойчивостта и здравината им. Едната врата на гардероба е изцяло декорирана с огледала, а другата е с хоризонтална лента от черни, луксозни гланцови призми.
При монтирането на гардероба са използвани сглобки за скрит монтаж.
Лостът за дрехи е метален под формата на елипса с никелово покритие, рафтоносачите също са метални, което е гаранция за стабилността на рафтовете.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, за перфектна нивелация на изделието и правилната му експлоатация.
Гардеробът е висок 200 см., широк 180 см,., и дълбок 60 см.

Нощно шкафче

Шкафчетата са с практични чекмеджета, монтирани върху метални ролкови водачи, което спомага за плавното им приплъзване и здравина.
Челната страна на шкафчетата изцяло е декорирана с акцентните гланцови призми и вградени по канта дръжки.
Нощните шкафчета са високи 35 см., широки 40 см., и дълбоки 33 см.

Скрин – тоалетка

Скрина следва наложения от нощните шкафчета дизайн с декоративни призми и вградени по канта дръжки. Той е с три практични чекмеджета, които отново се приплъзват с метални ролкови водачи. Към скрина върви и огледало, което е предвидено за монтаж на стената.
Скринът е висок 65 см., широк 70 см., и дълбок 45 см.
Огледалото е високо 50 см., и е широко 70 см.

Спален комплект “Фантазия Домино” е чудесен избор за ценителите на класически цветови комбинации, деликатна визия със загатнат лукс.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина