Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Древните хора са използвали астрологията, за да предсказват бъдещето и времето. В днешни дни чрез астрологията се определят и характерът, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак. Интериорният дизайн не прави изключение!
Спазвайки общите за зодията си насоки и вкарвайки личен стил, ще постигнете желаното интериорно съвършенство.
Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни решения според звездния ви знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

 

Трета част – Овен

Овенът е зодиакален лидер, той е първият знак на зодиака.
Жизнена личност, която не се страхува да рискува, смел, амбициозен, гмурва се с главата надолу дори и в най-предизвикателните ситуации.
Естествено роден лидер с любопитство да опитва нови неща, във всички аспекти на живота. Страстен и независим, Овенът никога няма да направи нещо, само защото всички останали го правят.
Той е болезнено откровен, винаги ще ви каже какво мисли за вас, дори да знае, че това няма да ви се хареса. Въпреки, че понякога изглежда прекалено рязък, това е само защото преди всичко цени честността.
Той е огнен знак с Марс, като управляваща го планета, девизът на Овена е “Аз съм”!
Под знака на Овена са родени множество авторитетни личности, като например: Леонардо да Винчи, Винсент ван Гог, Чарли Чаплин, Куентин Тарантино, Елтън Джон,
Стефка Костадинова, Хилда Казасян, Асен Блатечки, Камен Донев мн. др.

Овните са много енергични и импулсивни, действат бързо, без да обмислят последствията, следват само инстинктите си, за да напредват. Бездействието ги убива – смятат, че е по-добре да правиш нещо нередно, отколкото изобщо нищо.

Когато става въпрос за интериорен дизайн те са нетърпеливи да се заемат. Нещо повече, обичат да започват с празно платно и след това да пътуват през тенденции, схеми, текстури и форми в търсене на своя личен шедьовър.

Като непримирим, страстен, огнен знак, Овенът е привлечен от драматични елементи в дизайна, особено такива, които включват ярки цветове, златно и сребърно.

За най-оптимистичният знак в зодиака, перфектните интериорни цветове са ярки нюанси на червено, оранжево и жълто.
Това са цветовете, които отразяват огнената му, страстна личност, помагат му да се мотивира и повдигат настроението му.

Тази огнена стихия се нуждае от пламък, за да се зарежда. Най-добрия вариант е камина с жив огън, но ако пространството не го позволява няколко запалени червени свещи също биха свършили работа.

Поради неговата силно интелектуална, неуморима, въображаема природа му трябва лично място, в което да прояви артистизма си и да укроти бурния си нрав.
Това може да е кът за фитнес или творене.

Като ценител на всичко иновативно и модерно Овена би се чувствал добре в дом украсен с произведения на модерното изкуство. Светлината не прави изключение, той не би се чувствал добре в дом с обикновено, скучно осветление.

Овенът се нуждае от минималистичен дизайн, който предполага по-малко изгубено време в почистване. Така ще може да се съсредоточи върху безкрайния си списък от ангажименти и задачи.

Домът на Овена трябва да е ярък, крещящ, привличащ внимание, така той ще се чувства максимално комфортно, за да развие своя нестихващ потенциал.
Сякаш именно за тях са направени нашите спални комплекти “Пабло” и “Теодора”. Иновативно осветление, ярки червени нюанси, модерна визия, присъствие и изявен характер, точно от каквото има нужда всеки Овен.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

 

 

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина