Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Думата монарх се свързва с аристократизъм, класа и лукс. Такъв е и новият спален комплект “Монарх” на МакHоме. Внушителен, елегантен и стилен с горда изтънчена осанка. С перфектно подбрани и комбинирани цветове, материали и декорации той би внесъл благороднически дух във всеки дом. Деликатните му нюанси и дизайн му позволяват да се интегрира еднакво добре в множество интериорни стилове.
Освен с красива визия комплекта прави впечатление и с високото качество на вложените при изработката му материали.

А сега нека разгледаме спален комплект “Монарх” по-отблизо.

Той е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, основният му декор е Дъб Монтерей, а съпътстващият декор е Антрацит – гланц.
Всички части на комплекта са ръчно фасетирани и обкантени от кант с дебелина 1,00 мм.

Легло

Леглото е с табла във формата на разперени криле на пеперуда, декорирана с тапицерия от високо износоустойчива дамаска.
Ръчният капитонаж на дамаската, подчертан от елегантни копчета и придава усещане за комфорт и мекота.
Таблата е допълнително декорирана с две правоъгълни пана, прорязани в неправилни форми. Те са изработени от МДФ и са с вградено LED осветление. Прокрадвайки се през паната светлината оставя усещане за красива дантела, през която рисува абстрактни картини.
Осветлението е с вграден сензор за допир контрол.
Дъното и базата на леглото са изработени от 18 мм ПДЧ. Всички царги на леглото са сдвоени, вътрешните са от ПДЧ, а външните са тапицирани.
Базата е с вграден вътрешен мост, което гарантира прави диагонали на матрака. Конструкцията на леглото е повдигната на прахово боядисани в черен мат метални, конусовидни крака.
Всички използвани сглобки са метални със скрит монтаж, това осигурява здравина и идеален външен вид на изделието.
Легло е с височина 35 см., ширина 280 см.(заедно с таблата), дълбочина 207 см., височина на таблата 110 см., изработено е за матрак с размер 160/200 см.
Подходящо е за монтаж на еднолицев или двулицев матрак. За двулицевия е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване и удължава неговия живот.
За практичното използване на подматрачното пространство в цената е включен и един комплект газов амортисьор.

Гардероб

Гардеробът е двукрил с плъзгаща система за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“ – образни кант дръжки.
Дръжките са с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане, това улеснява плъзгането и гарантира устойчивостта и здравината на вратите.
Всяка една от вратите е декорирана с вградени извити огледала. Горната бленда на гардероба е с вградено LED осветление, нежно обливащо огледалата, озаряващо цялото пространство. Осветлението се управлява дистанционно.
Рафтоносачите са метални, което осигурява стабилността на рафтовете, лоста за дрехи също е метален с елипсовидна форма и никелово покритие.
За перфектен външен вид в монтажа на гардероба са използвани скрити сглобки.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, спомагащи за изрядната нивелация на изделието и правилната му експлоатация.
Гардеробът е висок 200 см., широк е 180 см., и е дълбок 60 см.

Скрин + пано с огледало

Скрина е с височина 77 см., ширина 100 см., и дълбочина 45 см. Той е с три практични чекмеджета, всяко от тях разделено на две отделения. Дръжките им са под формата на дъга с покритие в цвят черен мат. За лесно и плавно приплъзване са изработени с метални ролкови водачи.
Паното с огледало е проектирано за стенен монтаж и е с височина 62 см., и ширина 100 см.

Нощно шкафче

Нощните шкафчета са две на брой с по едно практично чекмедже и са вградени в таблата на леглото. Дръжките им са с формата дъга и с покритие в цвят черен мат. За по-добра функционалност и дългосрочна употреба са с метални ролкови водачи.
Шкафчетата са високи и широки по 40 см., и са дълбоки 35 см.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина