Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Когато акцентираме с нестандартни цветове в интериора задължително постигаме и повече уникалност и индивидуалност на помещението. Ето пример, керемиденочервеното не е от предпочитаните цветове при обзавеждането, но пък поставено като акцент при по-традиционните цветови комбинации, прави така, че цветът да изпъкне без да се натрапва. Резултатът – нестандартна уникалност, която се запечатва в ума ни.

Такъв е и случаят със спален комплект „ЛИДО БРИК.

Спалният комплект „ЛИДО БРИКе произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният декор на комплекта е светъл ясен, а като съпътстващ декор имаме брик /керемиденочервено/ и слонова кост с покритие – мат.

Всички части на спалния комплект са обкантени от кант с дебелина 1,00 мм, който е ръчно фасетиран.

ЧАСТИТЕ НА СПАЛНИЯ КОМПЛЕКТ ПООТДЕЛНО:

ЛЕГЛО

Леглото е с табла с вградено LED осветление с дистанционно управление и с опция за регулиране силата на светлина.

Базата за матрак е с напречна вътрешна бленда, гарантираща прав диагонал на леглото.

Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

В комплекта е предвиден газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака и удължава неговия живот.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ + ДИСТАНЦИОННО

Вграденото LED осветление с дистанционно управление и с опция за регулиране силата на светлина.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система на релси с вътрешно водене.

За по-разчупена и елегантна визия, а и за повече удобство, при гардероба е вградено LED осветление на горната бленда.

Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки за лесно и удобно захващане, спомагащи ефективното плъзгане на системата. Дръжките се явяват и гарантиращи устойчивост и здравина на вратите.

За комфорт и превъзходен външен вид са вградени огледала  на едната врата на гардероба.

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Присъстват метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете, както и лост за дрехи – метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна нивелация на изделието и гарантират правилната му експлоатация.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с практично чекмедже. Тук цветът е уникален – петрол. Приятно допълнение и завършена визия придават елегантните дръжки, които са метални в цвят сив мат.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с четири практични чекмеджета.

Предвидени са метални ролкови водачи за лекото водене на чекмеджетата в бял цвят.

Към спалния комплект е и красивото пано с вградено огледало, което е ориентирано за стенен монтаж. То завършва визията не само на спалния комплект, но и на спалното помещение изобщо.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина