Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Има ли как в простите да се скрие една истинска екстравагантност? Има ли как съвсем неутралните цветове да станат фон за едно истинско интериорно предизвикателство, което да носи едновременно усещане за хармония и за хармонично надмощие над обикновеното? Има ли как да бъдем истински екстравагантни и как да открием чистата истина за екстравагантността?

Със сигурност любопитството ви вече работи на пълни обороти. Ние пък няма да се бавим и ще ви представим един от най-култовите ни спални комплекти, който носи много усещания едновременно. На вашето внимание, спален комплект „ЛОРЕНА ВЕРА:

За удобство, първо започваме с размерите на отделните части на спалния комплект:

Легло: изработено за матрак 1600/2000. Дължина на таблата 1800 мм, височина 1200 мм

Нощно шкафче: дължина 500 мм, височина 420 мм, дълбочина 350 мм

Гардероб: дължина 1800 мм, височина 2000 мм, дълбочина 600 мм

Скрин:  дължина 800 мм, височина 750 мм, дълбочина 450 мм.

НЕКА ИНТЕРИОРНОТО ДЕФИЛЕ ЗАПОЧНЕ:

Спален комплект „ЛОРЕНА ВЕРАе произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Декорът е снежно бял гланц. Акцентираното присъствие на релефна еко кожа с гравирана змийска шарка – горещо щампована придава екзотичност и именно оттам идва и екстравагантността на спалния комплект. Усещането за лукс е допълнено от ажурен интериорен профил в цвят сребро. Комбинирането на всички тези елементи придава необикновения стил и визия на спалното обзавеждане.

Всички части на спалния комплект са обкантени от кант с дебелина 1,00 мм, който по метод на изработка е ръчно фасетиран. Цветът е бял гланц. Всички детайли с тапицерия от кожа са обкантени от фин алуминиев профил.

ЛЕГЛО

Леглото е с елегантна табла, състояща се от основна плюс вградена тапицирана декоративна табла, рамкирана с интериорен профил в цвят сребро. Подчертан завършващ сребърен ажур и отново акцентирано присъствие на релефна еко кожа с гравирана змийска шарка. 

Вградено LED осветление с дистанционно управление. 

Базата за матрак е с напречен вътрешен вертикален мост, гарантиращ прав диагонал на леглото. Всички използвани сглобки са метални и за скрит монтаж.

Изделието е изработено за матрак с размер 160/200 см.

В комплекта е предвиден газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака и удължава неговия живот.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене.

Вградено е и тук LED осветление с дистанционно управление в предния панел.

Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане, спомагащи ефективното плъзгане на системата. Дръжките се явяват и гарантиращи устойчивост и здравина на вратите.

Вградени са огледала на двете врати, което е предпоставка и за повече удобство и практичност при ползване.

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Присъстват метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете, както и лост за дрехи – метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна нивелация на изделието и гарантират правилната му експлоатация.

Перфектен завършек осигуряват луксозните интериорни профили в цвят на сребро.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета. Дръжките им са от полиран кристал, с форма на сфера. При изделията са предвидени метални ролкови водачи за по-лекото водене на чекмеджетата.

Челото на горното чекмедже е с вградена огледална PVC плоча, а пък второто чело е тапицирано с еко кожа с гравирана змийска шарка, обкантено с фин алуминиев профил.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с четири практични чекмеджета, като дръжките му са от полиран кристал с форма на сфера. И тук присъстват металните ролкови водачи.

Горното чекмедже е с вградена огледална PVC плоча,  докато другите три чела са тапицирани в релефна еко кожа с гравирана змийска шарка и отново обкантени с фин алуминиев профил. При изделието са използвани сглобки за скрит монтаж.

РАМКИРАНО ОГЛЕДАЛО

Към спалния комплект имаме вградено огледало в интериорен профил в цвят сребро, като отново е добавен подчертан завършващ сребърен ажур. Огледалото е ориентирано за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина