Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Когато чуем името Пабло често правим асоциация с великия испански художник и скулптор Пабло Пикасо. Онзи всеизвестен човек, който дори и хора далечни на изкуството му разпознават. Той не само е бил продуктивен творец, но и иноватор. През 1906 г. заедно с френския художник Жорж Брак те създават стила кубизъм. Стил, в който винаги присъстват неправилни геометрични фигури.

А сега нека отместим поглед от историята и погледнем в настоящето.

Днес този стил се използва не само в изобразителното и приложно изкуство, но и в интериорния дизайн.

Вдъхновени от изчистените неправилни геометрични фигури нашите дизайнери създадоха спален комплект “Пабло Неро”. С трите си нюанса сиво плюс огледала, преплетени в различни форми, той се докосва до произведение на изкуството. Изящно съчетаните форми и цветове го правят неустоимо изкушение за всеки ценител на елегантното и красиво обзавеждане.

При спален комплект “Пабло Неро”, освен на красива визия е заложено и на качество. Произведен е от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, основния му декор е издържан в цвят антрацит – шагре, а допълнителните декори са от антрацит – скреч и светъл бетон – скреч.
Всички му части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

 

ЛЕГЛО

Леглото е с табла конструирана от три неправилни геометрични фигури, в трите упоменати по-горе цвята.
През цялата хоризонтала на таблата преминава LED осветление, следвайки две от фигурите. То нежно разпръсква светлината си, наподобявайки река врязана в скала.
Осветлението се командва дистанционно и има опция за регулиране силата на светлината.

Основата за матрака е с напречна вътрешна бленда, която гарантира правите диагонали на леглото.
Подходящо е за монтаж на еднолицев или двойнолицев матрак с размер 160/200 см. За двойнолицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака удължаваща неговия живот.

 

ГАРДЕРОБ

Гардероба е изработен с плъзгаща система, която е добро решение за малки помещения, както и за хора, които не иска да жертват излишно пространство за гардеробни врати. Тук отново имаме геометричния трицветен дизайн, обогатен от огледала на двете врати. За перфектен завършек на цялостната визия от горната страна на гардероба се разстила нежна LED светлина, обливайки го, като водопад.
Вратите на гардероба са с релси за вътрешно водене и вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Те спомагат ефективното плъзгане и гарантират устойчивостта и здравината им.
Целият гардероб е монтиран със сглобки за скрит монтаж.
Вътрешната му час е с метални рафтоносачи, които са гаранция за стабилността на рафтовете.
Лостът за дрехи е с формата на елипса, никелово покритие и също е метален.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация и правилната му експлоатация.

 

НОЩНО ШКАФЧЕ

Към комплекта са включени и две практични нощни шкафчета с по две чекмеджета.
Те следват цветовете от наложения дизайн, допълнен с елегантни дръжки в цвят сив сатен. За леко и плавно приплъзване са предвидени метални ролкови водачи.

 

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Финалния щрих се пада на скрина. Той се състои от четири практични чекмеджета и шкаф с рафт. Дизайнът от неправилни геометрични фигури присъства и тук. За здравина и лесно приплъзване скринът е снабден с метални ролкови водачи. Към него е включено и пано с вградено огледало, предвидено за монтаж на стената.

За вашето удобство в цената на спален комплект “Пабло Неро” е включен газов механизъм, за практично използване на свободното пространство под леглото,
както и два комплекта LED осветление плюс дистанционно.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply