Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

В детската стая детето основно прекарва времето си. Там играе, там мечтае. Там учи, там твори. Там се случват вълшебствата и именно там детето се усъвършенства като личност. Съвършено трябва да бъде и обзавеждането на детската стая, за да създаде предпоставките за всичко това. Съвършено е и нашето детско обзавеждане „СИСИ“.

Детско обзавеждане „СИСИ е произведено от висококачествено ламинирано ПДЧ – 18 м. Основният и съпътстващият декор са в снежно бял цвят. За вълшебния разкош и пленителна визия се грижат луксозни ажурни орнаменти в цвят праскова.

Всички части на детското обзавеждане са обкантени от кант с дебелина 1,00 мм, който е ръчно фасетиран, в цвят сребро. Направен от вълшебници за вълшебници.

ЛЕГЛО

Основната табла на леглото е с дебелина 36 мм и е изработена от ламинирано ПДЧ. За още по-впечатляваща визия и вечерни магически детски моменти, но и за практичност и удобство, по цялата табла е вградено LED осветление. Осветлението се командва от дистанционно и е с опция за регулиране силата на светлината – според нуждите на малкия човек.

В конструкцията на леглото е вградена и елегантна табла с двоен лицев шев, изпълнението на който е тип „ромб“. Вградената табла е от високо износоустойчив плюш в цвят праскова. Детската стая не може без плюш! Добавени са акценти от копчета от бял прозрачен кристал. Така изпълнението става неустоимо!

Базата за матрак на леглото е със заработена  вътрешна бленда за допълнителна здравина, което допринася и за прав диагонал на леглото.  Всички използвани сглобки са метални за скрит монтаж.

Леглото е изработено за матрак с размер 120/200 см.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака. Това дава възможност за практично използване на свободното пространство под леглото.

Освен това, имайте предвид, че леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака удължаваща неговият живот.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Както посочихме, LED осветлението е с дистанционно управление. Опцията за регулиране силата на светлината е освен впечатляваща, изключително практична.  

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Детето лесно може да обслужва само нуждите си, без притеснение от ваша страна, че пръстчетата ще се щипнат на някоя врата. При изделието вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки, спомагащи ефективното плъзгане на системата – гарантиращи устойчивост и здравина на вратите, също и безопасна експлоатация.

При гардероба имаме вградени огледала  на двете врати. Удобни и привлекателни за всеки мъник.

При изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният при малки и големи лост за дрехи, който тук е метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и допринасящи за правилната му експлоатация.

За повече приказност са добавени луксозните завършващи ажурни детайли от цвят праскова.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Тук имаме дълбоко практично чекмедже,  като неговото чело е с нежни орнаменти в цвят праскова. Дръжката е от полиран прозрачен кристал с форма на сфера.

Предвиден е метален ролков водач за лекото водене на вратичката. Шкафчето е с букови струговани крака в бял цвят, които осигуряват ефирност и елегантност  на обзавеждането.

БЮРО – ТОАЛЕТКА

Тук имаме две практични чекмеджета, като челата на чекмеджетата се с нежни орнаменти в цвят праскова. Дръжките са от полиран прозрачен кристал с форма на сфера.

Предвиден е метален ролков водач за лекото водене на вратичките. Тоалетката е с букови струговани крака в бял цвят, които осигуряват ефирност и елегантност  на обзавеждането.

КРЕСЛО

 Креслото е изработено от високоизносоустойчив плюш в цвят праскова. Облегалката е направена с ръчен свободен капитонаж. Присъстват акцентите от прозрачен бял кристал и тук. Краката на креслото са от масивна букова дървесина с покритие от бяла боя.

ПАНО С ОГЛЕДАЛО

Огледалото е с размер Ф 90 и форма на идеален кръг. Използвана е комбинация от бял мат и флоат. Паното е ориентирано за  стенен монтаж.

Не само детето ще бъде впечатлено. Не само вие ще сте доволни…

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина