Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Северът елегантно почуква на вратата. Но този път идва с топъл дъх и аромат на пролет. Скандинавска красота, прости форми, акценти с геометрични елементи – всичко това допълнено с изтънчена цветова комбинация. Луксозната визия и изтънченият интериор винаги се постигат с минималистичните изпълнения. Съвършенство в простотата.

А сега отворете широко вратата на дома си и посрещнете с чаша ароматен топъл чай нашият специален, неустоим спален комплект „НОРД.

Нашият спален комплект НОРД идва с високото качество на ламинираното ПДЧ – 18 мм. Основният декор на комплекта е тъмно сив със скреч покритие. Акцентите, които го правят съвършен, са от бял МДФ, отново 18 мм. Гравирани са орнаменти, представящи простотата и симетрията на геометричните форми – така актуални и универсални в своето приложение.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм. Тук отново ставаме свидетели на качественото изпълнение и вниманието към детайла.

И ето го. Спален комплект „НОРД отблизо:

ЛЕГЛО

Леглото на спалния комплект е с тапицерия от високоустойчив жакард, като използваните цветови комбинации варират от меланж до сиво-бяло.

Конструкцията на леглото е повдигната на метални прахово-боядисани крака. Те осигуряват елегантен вид на изделието и допринасят за неговата ефирност. Повдигнатата конструкция позволява лесно почистване на пространството под леглото.

При изделието е използван вертикален вътрешен  мост за допълнителна устойчивост и здравина.  Дъното на леглото е от 18 мм ламинирано ПДЧ. 

Леглото е изработено за ламелна рамка. Базата е изработена за двулицев матрак с размер 160/200 см.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Така изработени, дръжките се явяват спомагащи ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивостта и здравината на вратите. Дръжките са прахово боядисани с черен мат. Така те изпъкват, но не натоварват визията на гардероба.

При изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който тук е метален, с форма на елипса и с покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието – важен фактор за правилната му експлоатация.

Средната част на гардероба е от гравиран бял МДФ – 18 мм. Гравираните геометрични форми са идентични за целия спален комплект.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по едно практично чекмедже и удобна ниша. Дръжките на шкафчетата са от прахово боядисан черен мат. Горното чело на шкафчетата е от бял МДФ – 18 мм. Гравираните геометрични форми присъстват и тук.

Предвидени са метални ролкови водачи за лекото и удобно водене на вратите.

СКРИН И ПАНО С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с три практични чекмеджета  и един страничен шкаф, предоставящ пространство за използване в две ниши. Металните ролкови водачи са предвидени и тук. Челата и тук отново са от бял МДФ – 18 мм.

Елегантно пано с огледало завършва комплекта и му придава допълнителна елегантност, освен практичността. Огледалото е с форма на кръг – в абсолютен синхрон с гравираните елементи в спалния комплект. При огледалото е използвана комбинация от бял мат и флоат.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина