Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Астрологията се заражда между III и V хилядолетие пр.Хр. Древните хора са я използвали, за да проследяват миграцията на птици, животни, движението на небесните тела, както и промяната на климата.
В днешни дни чрез астрологията се определя и характера, предпочитанията и вкусовете на хората от всеки един зодиакален знак.
Интериорният дизайн не прави изключение!

Ако ви предстои обзавеждане на ново жилище, или планирате обновяване на старото се запознайте с най-подходящите интериорни стилове според вашия звезден знак.
В 12 отделни статии ще разгледаме интериорните предпочитания на всички зодии.

 

Първа част – Водолей

Представителите на зодия Водолей са безстрашни, независими, жадни за знания с изявени лидерски умения.
Под знака на тази зодия са родени велики личности, като Пол Нюман, Питър Гейбриъл, Стоянка Мутафова, Цветана Манева, Христо Стоичков и много други.

Като въздушен знак те често са интелектуалци и любознателни по природа. Склонни са да бъдат хиперрационални и откъснати от действителността на моменти.
Управлява ги бунтарската планета Уран. Нейните представители са леко нестандартни, със светски и отправени към бъдещето мисли.
Поради своята артистичност, Водолеите обичат да мислят извън рамката, когато става въпрос за домашен комфорт и уют.
От избора на високотехнологични продукти, през свръх модерни светлинни аксесоари, до чисто екологични неща. Всичко в детайлите е важно за тях. Затова трябва да помислят за елементи, които са абстрактни или уникални. Като дизайнерското LED осветление, което присъства в почти всички спални комплекти на МакHоме. Или дървена пейка от рециклирани палети, сглобена от самите тях.

Водолеите са много наблюдателни, с поглед обърнат към бъдещето. Винаги готови да приемат следващия голям технологичен напредък. Дори той да е само в областта на домашните мебели и уреди. Техен пръв приятел в хола би бил диван “Франк“. Той е с вграден USB порт и електрически механизъм за регулиране дълбочината на седалката. Комфорт и технология в едно, точно по вкуса на Водолеите.

Ценители са на ултрамодерния дом с високи, просторни прозорци, много светлина и отворени пространства.
Цветовете, които им допадат са син, зелен, оранжев, бял и сив. Стига да не са комбинирани. Водолеите са привърженици на монохромните дизайнерски решения. Изчистените линии и форми на мебелите също допринасят за техния комфорт.

Материалите, с които представителите на този знак се чувства най-комфортно и биха изградили дома си са метал, стъкло, бетон и лабрадорит. Сякаш произведен за Водолеите спален комплект “Мавриций” покрива почти всичките им нужди. Внасяйки в дома им изчистени линии, стъкло, метал, бетон и модерно LED осветление.

Каквото и да избере, както и да го обзаведе, дома на Водолея винаги е разпознаваем. Индустриалният стил е силно наложен.

 

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина