Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

В дни, когато новото нормално ни задържа предимно вкъщи е изключително важно да направим дома си още по-привлекателен и уютен. В напрегнатото ежедневие се нуждаем все повече от спокойствие и хармония. Когато светът навън е мрачен и плашещ домът ни трябва да e светъл и приветлив. Със спален комплект „САХАРА“ ще внесем в него не само необходимата светлина, но и класа, стил и комфорт. С деликатните си светли нюанси и модерната си визия окъпана от нежна светлина той е истински празник за сетивата.

 

Спален комплект „САХАРА“ е изработен от висококачествено ламинирано ПДЧ. 18 мм. със светло бежов гланцов декор.
Всички части са обкантени от същия цвят кант с дебелина 1,00 мм., всички ръбове на кантовете са ръчно фасетирани. Като допълнителни акценти са включени висококачествена бяла еко кожа, огледала, нежни кристали, LED осветление и гланцови призми.

 

ЛЕГЛО

Върху основната табла на леглото елегантно е вградена допълнителна тапицирана табла от висококачествена износоустойчива кожа. Финият картонаж, кристалните акценти и релефният външен тегел допринасят за елегантната и визия. Таблата е деликатно осветена от вградените LED лампи с нежни кристали и управление с допир контрол.
Основата за матрака отново е с тапицерия от еко кожа. Акцентите тук са елегантни копчета от прозрачен бял кристал, перфектно завършващи цялостната визия.
Леглото е изработено за матрак с размер 160см. на 200см.
Подходящо е за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания.
За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот.
За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената и газов амортисьор.

 

ГАРДЕРОБ

Гардероба е с плъзгаща система за вътрешно водене, която е изключително практична за малки помещения.
За допълнително удобство от едната му страна е вградено огледало декорирано по вертикалата със снежнобели гланцови призми.
Другата страна е с вграден рафт с ниша. Целият гръб на нишата е от гланцови призми, които се осветяват дискретното от LED осветление. Светлината се задейства от дистанционно управление с възможност за регулиране на силата и.
Дръжките на гардероба са от деликатно, вертикално разположен алуминиев кант.
Цялата конструкция е изградена със сглобки за скрит монтаж мини фикс.
Изключителната здравина на вътрешността му се дължи на металните рафтоносачи и елипсовидният лост с никелово покритие.

 

НОЩНО ШКАФЧЕ

От двете страни на леглото красиво са разположени практични шкафчета с дръжки от полиран никел и сърцевина от светло бежова керамика.
Металните им ролкови водачи спомагат за лекото приплъзване.
Високият плътен гръб дава допълнителна стабилност.
Нежните висящи кристални капчици, разпръскващи романтика, както и снежнобелите гланцови призми правят шкафчетата истинско бижу в спалнята.

 

СКРИН – ТОАЛЕТКА С ОГЛЕДАЛО

Цялостния завършек на спален комплект „САХАРА“ е с красивия и функционален скрин. Той се състои от четири практични чекмеджета с дръжки от полиран никел и акцентни гланцови призми.
Сърцевината му е от светло бежова керамика и метални ролкови водачи за леко водене.
Към него е вградено и елегантно огледало, нежно обгърнато от красиви снежнобели гланцови призми.
Целият плътен гръб на скрина го прави мобилен и позволява да бъде поставен в помещение, без да е необходимо монтиране към стена.

В МакHоме създаваме качествени, модерни и уютни мебели, помагайки ви, да намерите вашия стил и комфорт!

Leave a Reply