Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Най-красивото крилато създание, съществуващо в природата е пеперудата – прелестна и красива тя каца при теб, за да ти напомни, че всичко в живота се променя и то само за добро. Има я и през нощта и през деня, защото всичко в живота е хармония и баланс. Символ на женствеността, красотата на пеперудата учи на спокойствие и търпеливост, вяра в доброто, надежда и любов…

Също като нея, чист и съвършен, представяме ви спален комплект „ИВА“:

Спален комплект „ИВА“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Декорът е  снежно бял гланц.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм, цвят – отново снежно бял гланц.

ЛЕГЛО

Към основната табла е вградена друга стилна тапицирана табла. Красива хармония създава декоративният единичен външен лицев шев от снежно бял конец, изпълнение тип „капитонаж“. Вградената табла е от високо износоустойчива еко кожа с покритие от гланц лак в снежно бял цвят. Присъстват елегантно акценти от нежен прозрачен кристал.

Вградено е и LED осветление в тапицираната табла, като неговият режим на работа се регулира чрез дистанционен контрол.

 LED осветление е вградено и във вертикалните царги, които са от по 36 мм.

Сдвоените царги и вграденият вътрешен мост внасят допълнителна здравина на конструкцията. Всички използвани  сглобки са метални, за скрит  монтаж.

Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака и удължава неговия живот. За вашето удобство в цената на комплекта е включен газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

ГАРДЕРОБ 

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Те спомагат и за ефективното плъзгане на системата, а също така гарантират устойчивост и здравина на вратите.

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който тук е метален, с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна нивелация на изделието и правилна експлоатация.

Прозрачни бели камъчета са вградени по повърхността на  вратата на гардероба, пресъздадената фигура е разбира се, пеперуда. Чудесно вградено огледало осигурява перфектната визия и необходимата практичност и удобство.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с практично чекмедже, на което дръжката е с форма на дъга. Дръжката е изработена от полиран никел и е със сърцевина  от прозрачен бял кристал.

В комплекта са предвидени метални ролкови водачи.

В повърхността на чекмеджето са вградени прозрачни бели камъчета, образуващи фигура на пеперуда.

СКРИН + ПАНО С  ОГЛЕДАЛО

Скринът е с дясна част, състояща се от три практични чекмеджета и лява част с шкаф с вътрешно разпределение от две ниши.

Дръжките са от полиран никел с форма на дъга и сърцевина от прозрачен бял кристал.

Повърхността на скрина е с вградени прозрачни бели камъчета, образуващи фигура на пеперуда.

Обковът на чекмеджета е от метални ролкови водачи.

Отваряне на шкафа е чрез вкопана метална панта с възможност за реглаж за плавно затваряне.

В комплекта е включено изящно пано с вградено фасетирано огледало, позиционирано за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply