Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Сега ще ви представим поредното доказателство за това, че бялото не е само стерилен цвят. Че сивото не е онзи скучен цвят, за какъвто повечето хора го смятат. Че хармония във визията се постига именно с цветовете на зимата. Че стилът и луксът могат да бъдат постигнати съвършено с привидно най-обикновените цветове…

Нека бъде зима… Нека бъде хармонично…

Спален комплект „АЛЯСКА БЯЛА“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният декор е бял дъб крафт, а съпътстващият  декор – сив сатен. Хармонично, стилно, зимно… както го обещахме.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм, отново в цвят бял дъб крафт.

Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

ЛЕГЛО

Основната табла на леглото е бял дъб крафт. Допълнението идва от още две елегантни тапицирани табли с високо износоустойчива еко кожа в сив цвят.

Базата за матрака е с вътрешен вграден мост, гарантиращ прав диагонал на матрака.

Всички използвани сглобки в изделието са метални, за скрит монтаж.

Леглото е изработено посредством сдвоени царги от двата декора – дъб крафт бял и сив сатен, като същото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака и удължава неговия живот. За вашето удобство в цената на комплекта е включен газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Те спомагат и за ефективното плъзгане на системата, а също така гарантират устойчивост и здравина на вратите.

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който тук е метален, с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна нивелация на изделието и правилна експлоатация.

Вратите са изработени от пана с декор от бял дъб крафт и сив сатен. Така визията е завършена и съвършена.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по едно практично чекмедже и удобна ниша.

Дръжките им са от метал с иноксово покритие.

В комплекта са предвидени метални ролкови водачи  – 2 броя.

СКРИН + ПАНО С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с три практични чекмеджета, присъства и страничен шкаф с рафт.

Пантите са метални – за плавно затваряне.

Дръжките са от метал с  иноксово покритие.

В комплекта са включени метални ролкови водачи.

Стилът започва и завършва с невероятното пано с огледало, позиционирано за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина