Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

За романтичната визия и усещане в една спалня допринасят не само текстила и аксесоарите, но и самите мебели и обзавеждане. Само тогава можем да разчитаме на една пълна и завършена интериорна концепция. За помощник в това отношение и за повече романтични нюанси в деня и нощта, предлагаме ви неустоимия спален комплект „РОМАНС ГРЕЙ“.

За да сте сигурни, че има място у дома и за ваше улеснение, започваме с размерите на спалния комплект:

Гардероб: дължина 1800 мм, височина 2000 мм, дълбочина 600 мм.

Легло: база за матрак с размери 1800/2000 мм, дължина на таблата 1700 мм, височина 1000 мм.

Скрин:  дължина 900 мм, височина 680 мм, дълбочина 480 мм.

Пано с огледало: дължина 900 мм, височина 500 мм.

Нощно шкафче: дължина 400 мм, височина 333 мм, дълбочина 330 мм.

Ето и спален комплект „РОМАНС ГРЕЙ“ отблизо:

Спалният комплект е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният декор е дъб светла сонома, а съпътстващият  декор е  сив сатен. И точно тук започва романтиката…

Всички части са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Основната табла е с дебелина 36 мм. Вградена е и тапицирана елегантна табла с двуиглен декоративен украсителен лицев шев в сив цвят, като изпълнението е тип „формован квадрат“  от високо износоустойчива еко кожа с цвят на сив сатен. Покритието е шагре.

Базата за матрак е изработена от сдвояване на царги от двата декора, което дава и допълнителна здравина на цялата конструкция.

Леглото е изработено за матрак с размер 180/200 см.

В комплекта е включен газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената на изделието и газов амортисьор.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени алуминиеви „П“- образни кант профили в цвят инокс, с цел устойчивост и здравина на вратите.

Вратите са изработени от 3 броя пана.

Всички сглобки са метални за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете, както и практичен и удобен лост за дрехи – метален, с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и гарантиращи правилната му експлоатация.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с две дълбоки и практични чекмеджета. При изделието са предвидени ролкови метални водачи, осигуряващи здравина и стабилност при плъзгане.

Дръжките са метални с форма на дъга и покритие отново от инокс.

Невероятен завършек е паното с огледало, което е с ориентация за стенен монтаж.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по едно функционално чекмедже с практична ниша.

Дръжките са с форма на дъга. Материалът е метал, а покритието е инокс. Присъстват и задължителните метални ролкови водачи, които са 2 броя в комплект.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина