Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Дори да смятате, че има цветове и визии, които на пръв прочит никога няма да внесете в спалнята си, ще се наложи да помислите отново. Ще промените мнението си само дори с един поглед върху невероятния спален комплект, който ще ви представим сега. Спален комплект „МАВРИЦИЙ“ е онази неочаквана красота, която човек открива само на още по-малко очаквани места. А тук красотата струи от цветовете на… бетона.

За ваше улеснение и с цел абсолютна и обективна информация, представяме ви размерите на спалния комплект:

Легло за матрак 1800/2000 с дължина на таблата 2400 мм.

Гардероб: дължина 2000 мм, височина 2000 мм, дълбочина 600 мм.

Нощно шкафче: дължина 350 мм, височина 380 мм, дълбочина 350 мм.

Скрин с огледало:  дължина 700мм, височина 750 мм, дълбочина 450 мм.

Нека видим отблизо спалния комплект:

Спален комплект „МАВРИЦИЙ“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм.

Основният декор е светъл бетон, а съпътстващият  декор е в тъмен бетон.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с двойна табла. Основната табла е от ПДЧ в цвят на светъл бетон, а втората табла е с декор в тъмен бетон с вградено LED осветление по канта. Режимът на работа на осветлението е дистанционен, с опция за регулиране силата на светлината.

Базата за матрак е с вътрешна вертикална бленда, гарантираща прав диагонал на леглото.

Всички използвани сглобки са метални, предназначени за скрит монтаж.

Леглото е изработено за матрак с размер 180/200 см.

В комплекта е включен и задължителният газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака удължаваща неговият живот. При ползване на подматрачна  рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вградено е LED осветление по канта, придаващо още една опияняваща доза изисканост и стил.

Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки, които са с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Те спомагат и ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.

При изделието са използвани сглобки със скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете, както и лост за дрехи, който е метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и правилна експлоатация.

Вратите са изработени от пана в декор от цвят на тъмен и светъл бетон, като към тях са добавени и вградени огледала.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по два броя практични чекмеджета, а дръжките са от прозрачен кристал  с форма на сфера. Предвидени са метални ролкови водачи – 2 броа в комплект.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът в горната част е разделен на две практични чекмеджета,  следвани от три по-големи долни чекмеджета. Дръжките са от прозрачен кристал  с форма на сфера. Предвидени са метални ролкови водачи.

Присъства и добавящото практичност и стил пано с огледало, което е позиционирано за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина