Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Ако търсите нещо по-различно, ако искате непрестанна енергия във дома си, ако обичате цветовете и способността им да ни въздействат, ако търсите аромата на лятото за вашия интериор в спалнята – намерихте всичко това! Представяме ви един от най-свежите ни спални комплекти, който просто завладява погледа и сетивата. И не спира да въздейства…

Спален комплект „Теменуга“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният декор е снежно бял, а съпътстващият  декор е светла лила.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

И ето как точно е постигната хармоничната феерия на цветове и усещания:

ЛЕГЛО

Основната таблена бленда е в бял цвят, декорирана е от съпътстваща елегантна табла в декор светла лила. Базата за матрака е със заработена  вътрешна вертикална бленда, която гарантира прав диагонал.

Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

В комплекта има газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака удължаваща неговият живот. За практично използване на свободното пространство под леглото е включен към цената и газов механизъм.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградените алуминиеви „П“- образни кант дръжки, които се с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Това спомага и ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите. 

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието за правилната му експлоатация.

Таблените врати на гардероба са изработени от две пана, които са в декори бяло и светла лила.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета. И тук декорът е бяло и светла лила. Дръжките са от полиран перфориран никел. Имаме и метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът/ тоалетката е с четири практични чекмеджета. Отново декор в бяло и светла лила. Дръжките са от полиран перфориран никел. Имаме и метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

Към скрина/ тоалетката е добавено и задължителното за удобството и естетиката едновременно огледало с пано, което е ориентирано за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина