Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Този спален комплект е олицетворение на начина, по който балансът и хармонията идват отвътре-навън и отвън-навътре. Премерен, изчистен, но и леко кокетен. Балансиран, но и някак отвъд обикновеното. Това е спален комплект „БАЛАНС“.

Спален комплект „БАЛАНС“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният декор е дъб крафт. Детайлите са луксозни призми от бял гланц.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

Ето как е постигнат балансът:

ЛЕГЛО

Основната таблена бленда е декорирана от съпътстваща елегантна табла с двоен лицев шев изпълнение тип „квадрат“ от високо износоустойчива еко кожа в бял цвят. Дебелината на таблата е 36 мм ламинирано ПДЧ, като по цялата табла е вградено LED осветление командвано от дистанционно с опция за регулиране силата на светлината.

Базата за матрак е с напречна вътрешна бленда, гарантираща прав диагонал на леглото.

Изделието е изработено за матрак с размер 160/200 см.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява  обдишване на матрака удължаваща неговият живот. За вашето удобство в цената на комплекта е включен газов механизъм, за практично използване на свободното пространство под леглото.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ 

LED осветлението е с дистанционно управление и с опция за регулиране силата на светлината.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградените алуминиеви „П“- образни кант дръжки, които се с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Това спомага и ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите. 

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието за правилната му експлоатация.

Вградено е LED осветление. Вградени са огледала на едната врата на гардероба. Присъстват неотразими луксозни завършващи детайли от бели гланцови призми.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

Челото на чекмеджето е изцяло от луксозни гланцови бели призми.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с три практични чекмеджета. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

Скринът е с пано с вградено огледало и странична вградена открита етажерка.

Челата на скрина са изцяло от  детайли с луксозни гланцови призми.

Огледалото е ориентирано и за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина