Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Тук наистина думите са малко, класата изключително висока. Тук детайлите са премерени, но ефектът им е поразителен. Тук е място само за ценители, а оценката е безпрецедентна. Това е върхът на айсберга. Насладете се…

Ако животът ви е определен от прилагателни като: успех, класа, изтънченост и склонност към лукс, ще се почувствате, тук сте у дома си.

На вашето внимание: Спален комплект „СИЛВЪР ИМПЕРИАЛ“

Спален комплект „СИЛВЪР ИМПЕРИАЛ“ е произведен от висококачествено гланцово ПДЧ – 18 мм. Основният и съпътстващият декор са в снежно бяло и черен гланц.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм в черен цвят.

ЕТО ГО И СПАЛНИЯ КОМПЛЕКТ В ДЕТАЙЛИ:

ЛЕГЛО

Основна таблена бленда на леглото е декорирана от съпътстваща тапицирана елегантна табла с единичен лицев шев в изпълнение тип „Капитонаж“ от висок клас износоустойчива еко кожа. Цветът е бял лак с акценти от бял прозрачен кристал.

Леглото е изработено за матрак с размер 160/200.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената на изделието и газов амортисьор.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ 

Изящност и в усещанията, освен във визията, тук е постигната чрез LED осветлението, което е с допир контрол.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградените алуминиеви „П“- образни кант дръжки, които се с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Това спомага и ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите. 

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието за правилната му експлоатация.

Вградени са елегантни огледала на цялата врата на гардероба. Ненадминат ефект създават луксозните завършващи детайли от гланцови призми в бял цвят.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета с дръжки от полиран перфориран никел. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят. Шкафчетата са с висок плътен гръб с вградено LED осветление и с модерен дизайн на корпусната част от перфориран полиран никел с режим на работа допир контрол. Вътрешен импулс предизвикват спускащите се кристални капчици, пръскащи деликатна романтика в помещението. Завършващите детайли са от луксозни гланцови призми в бял цвят.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с четири практични чекмеджета с дръжки от  полиран перфориран никел и метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят. Вградено е практично огледало. Завършващите детайли са от луксозни гланцови призми в бял  цвят. Целият плътен гръб на изделието позволява да бъде позиционирано в помещението и без да е монтирано за стена.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина