Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Цветове, материали, детайли, орнаменти и гравирани повърхности – всичко преплетено с много вкус до най-фината частица. С полъх на една по-различна европейска култура и древни традиции. Съчетание на дух, аристократичен и свободен стил, нестандартно мислене и връщане към старото едновременно. Трудно е да се постигне на едно място, но ето че спален комплект „Загреб“ го направи.

Детайлизираме за ваша справка размерите на комплекта, за да сте напълно сигурни какво ще получите, когато това бижу пристигне у дома.

Размери на спалния комплект:

Легло: дължина на таблата 255 см, височина 100 см.

Легло за матрак 160/200.

Гардероб: дължина 180/ височина 200/ дълбочина 60 см.

Скрин: дължина 70/ височина 66/ дълбочина 45 см.

Пано с огледало: височина 50/ дължина 70 см.

Нощно шкафче: дължина 40/ височина 35/ дълбочина 35 см.

ЕТО И НА КАКВО ИЗПЪЛНЕНИЕ ЩЕ СЕ РАДВАТЕ:

Спален комплект „Загреб“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният декор на комплекта е орех, паната са изработени от МДФ 18 мм с естествен фурнир дъб . Абсолютната уникалност на дизайна идва от гравираните канали с форма на листо.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЧАСТИТЕ НА КОМПЛЕКТА ПООТДЕЛНО:

ЛЕГЛО

Основната табла на леглото е с вградено LED осветление с плочка от МДФ фурнир дъб. Вградена е тапицирана табла от висок клас износоустойчив плюш в цвят кафе.

Заработен е вертикален вътрешен мост  в основата на леглото за допълнителна устойчивост и здравина. Вграденото LED осветление в таблата се контролира с  дистанционно управление.

Базата на леглото е изработена за матрак с размер 160/200.

В комплекта е предвиден газов амортисьор за повдигане на матрака, което осигурява използване на пространството отдолу.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената на изделието и газов амортисьор.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ

LED осветлението е вградено в таблата на леглото и в горния панел  на гардероба. Управлява се дистанционно.

ГАРДЕРОБ

Необикновеният и практичен гардероб е с плъзгаща система с опция за плавно затваряне на вратите. Воденето на системата е вътрешно. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки, които са с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане, като по същество те спомагат ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Налични са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който тук е метален, с форма на елипса и покритие от никел.

На вратите на гардероба са вградени огледала, като нюансът на покритието  е опушен бронз.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието за правилната му експлоатация.

Долните пана на вратите са изработени от гравиран МДФ с естествен фурнир дъб от 18 мм.

Вграден е и осветителен LED панел в горната част на гардероба.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са вградени в таблата на леглото. Всяко от тях се състои от чекмедже с рафт и ниша. Заработеният захват в челото на вратичките е с тип на отваряне без дръжка.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е дом на три практични чекмеджета. Заработеният захват в челото е с тип на отваряне без дръжка.

Неминуемо присъства и елегантно стенно пано с огледало.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина