Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

И най-малките детайли и мотиви могат да ни върнат към големите спомени. Към онези места и хора, които предизвикват тиха усмивка. Към онези моменти, в които мечтите са нямали граници, а увереността, че ще ги постигнем е била наивно голяма. Това времепространство във всеки от нас, към което цял живот мечтаем да се върнем. Детството.

Специалните и необичайни мотиви в този спален комплект постигат това „пътуване“. Необикновен е. Специален е. Наивно красив е. Мечтан е. Това е спален комплект „Пaлончини“.

Първо нека видим дали ще се вмести във вашата спалня:

Размери на спалния комплект:

Легло: дължина на таблата 260 см, височина 100 см.

Легло за матрак 160/200.

Гардероб: дължина 180/ височина 200/ дълбочина 60 см.

Скрин: дължина 70/ височина 80/ дълбочина 45 см.

пано с огледало: височина 50/ дължина 70 см.

Нощно шкафче: дължина 42/ височина 33/ дълбочина 35 см.

В случай, че ви устройва, нека видим спален комплект „Пaлончини“ отблизо:

Спалният комплект е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Черен гланц. МДФ 18 мм и естествен фурнир дъб. Невероятно изпълнение на гравирани канали с форма на балон. Покритието е акрилен мат лак.

Всички части на комплекта са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Основната табла на леглото е с вградено LED осветление. Вградени са и тапицирани пана от висок клас износоустойчив жакард в цвят меланж.

Заработен е вертикален вътрешен мост  в основата на леглото за допълнителна устойчивост и здравина на изделието. Вграденото LED осветление в таблата се контролира с дистанционно управление.

Страничните табли зад нощните шкафчета са изработени от МДФ 18 мм, естествен фурнир дъб отново с гравирани балони.

Базата за матрак е тапицирана и без външен ръб.

Базата е изработена за матрак с размер 160/200.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака, съответно за оползотворяване на пространството под него.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената на изделието и газов амортисьор.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ

LED осветлението е вградено в таблата на леглото и в горния панел  на гардероба. Управлява се дистанционно.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с опция плавно затваряне на вратите. Воденето е вътрешно с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Дръжките са и с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане, като спомагат ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Присъстват и метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете, както и лост за дрехи – метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието за неговата правилна експлоатация.

Целите врати на гардероба са  от гравиран МДФ с естествен фурнир дъб – 18 мм. Вграден е осветителен LED панел в горната част.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета, изработени от черен гланц. Дръжките са от полиран кристал, с форма на сфера.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с четири практични чекмеджета от МДФ с естествен фурнир дъб и покритие с акрилен мат лак. Дръжките и тук в синхрон са от полиран кристал, с форма на сфера. За разкош и широк размах на въображението е гравирана шарка.

Топ завършек с елегантно стенно пано с огледало.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина