Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Атмосферата в спалното помещение е от особено значение не само по отношение на естетиката и комфорта, но и за цялостното отпускане на сетивата, пълноценното изживяване на интимните моменти, релаксацията и отпускането на тялото и ума.

Как да постигнем всичко това? С правилните детайли и точните интериорни решение. Ето и няколко съвета в тази посока към които да добавите вашата доза вдъхновение:

  1. Спалнята трябва да вдъхва чувство на уют, удобство и най-вече да изразява вашата личност. Все пак е добре да имате предвид обаче съветите ни да избягвате ярко червените стени за спалнята, огромните огледала, тигровите покривала и претенциозните тюлени завески.

  1. Добър избор е да поставете картини, които да ви изразяват, да изберете аксесоари, на които държите и имат сантиментален момент. В допълнение към интериора постелете килим, който вълнува босите ви крака и така ви кара бързо да преминете в режим „релакс“.

  1. За леглото трябва да бъдете сигурни, че е достатъчно голямо и удобно, с качествена изработка, приятно на допир. Подобна мебел не се сменя всеки ден, но пък се използва ежедневно.

  1. Матракът! Комфортните и качествени матраци понякога струват повече от самото легло, но помнете, че ако притежавате матрак, който е по вкуса ви – ще се поздравявате с усмивка всеки ден за тази покупка.

  1. И да не сте обзавели спалнята според последния писък на модата, когато поддържате стаята добре подредена, тя ще е по-привлекателна от която и да е друга спалня, слязла от корицата на списание за интериорен дизайн.

  1. Една от най важните забрани в спалнята: никакви компютри, смартфони или донесена от офиса работа за вкъщи. За всичко си има време и място.

  1. Някои тънкости по отношение на осветлението: Препоръката на експертите е в спалнята да има поне три източника на изкуствено осветление за тъмните часове на денонощието. Това е общата лампа в централната част на тавана и две нощни лампи. Прекрасно допълнение би било LED осветлението, което някой спални комплекти предлагат. Допълнителен бонус за удобство би бил, ако осветлението се управлява дистанционно.

  1. В спалнята ви може и да няма компютри, но е прекрасно да разполагате с източник на музика. Уредбата и колоните могат да се съчетаят прекрасно с интериора и да ви донесат незабравими романтични мигове.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply