Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Спалнята никога не е била по-луксозна, по-стилна, съвършена…

Това е спалният комплект за истинските естети и ценители на скъпата и съвършена визия.

Спален комплект „Манхатън“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният декор е снежно бял  със съпътстващ декор антрацит. Добавени са акценти от МДФ 18 мм в златен дъб, гравирани орнаменти.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Основната таблена бленда е декорирана от съпътстваща тапицирана елегантна табла с висок клас износоустойчива еко кожа. Цветът е антрацит. Имаме изцяло тапицирана основа на леглото без ръб.

Предвиден е вертикален вътрешен мост за допълнителна устойчивост и здравина на леглото.

В таблата е вградено LED осветление с дистанционно управление.

Базата е изработена за матрак с размер 160/200.

В спалният комплект е включен и газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която осигурява обдишване на матрака и удължава неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената на изделието и газов амортисьор.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Вградено е в таблата на леглото и в горната част на гардероба. Управлява се дистанционно за още повече комфорт, допълнение към луксозната визия на комплекта.  

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградените алуминиеви „П“- образни кант дръжки, които се с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Това спомага и ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите. 

В изделието са използвани сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Присъства и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса и покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието за правилната му експлоатация.

Средната част на гардероба е от гравиран МДФ 18 мм в златен дъб. Вграден е осветителен панел в горната част.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета с дръжки от полиран перфориран никел. Горното чело е МДФ 18 мм, гравирано. Присъстват и метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с четири практични чекмеджета с дръжки от  полиран перфориран никел. Тук също имаме метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

Идеалният завършек представлява елегантно пано с огледало. Горното му чело е МДФ, гравиран.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply