Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Какво се случва, когато човек има бохемско мислене и богата фантазия? Какво се случва, когато премахнем границите и пристъпим отвъд конвенционалното и познатите ни стандарти? Какво се получава, когато дадем пълна свобода на въображението си?

Ето какво! Една абсолютно бохемска фантазия, олицетворена чрез неописуемия ни спален комплект „Фантазия – бохемия“!

НАСЛАДЕТЕ МУ СЕ!

Спален комплект „Фантазия – бохемия“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, с основен и съпътстващ декор в снежно бял цвят. Тук диамантът са луксозните призми в цвят сребро.

Всички части на спалния комплект са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм в цвят сребро.

ЛЕГЛО

Основната таблена бленда е декорирана от съпътстваща елегантна табла с двоен лицев шев с изпълнение тип „ромб“ от високо износоустойчива еко кожа в цвят сребро. Акцентирано е с копчета бял прозрачен кристал. Дебелината на таблата е 36 мм ламинирано ПДЧ.

По цялата табла е вградено лед осветление, командвано от дистанционно. Осветлението е с опция за регулиране на силата на светлината.

Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см;

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Спален комплект „ПАБЛО“ се отличава и с неговото LED осветление + дистанционно.

LED осветлението осигурява покриване на изискванията за висок клас и естетичен детайл при спалното обзавеждане.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Същите безупречно спомагат за ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.

При изделието са използвани сглобки със скрит монтаж, предвидени са и метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. В гардероба мястото си намира и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса, а покритието му е от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и допринасящи правилната му експлоатация.

Вградени са огледала на едната врата на гардероба.

Стилът е неотразим с акцентните луксозни завършващи детайли от сребърни призми.

НОЩНО ШКАФЧЕ 

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета. Удивителен завършек представлява челото на всяко чекмедже, което е изцяло от луксозни сребърни призми.

Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене.

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с три практични чекмеджета. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене.

Скринът е с пано с огледало за стенен монтаж.

Тук също челата на скрина са изцяло от детайли с луксозни сребърни призми.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply