Skip to main content
Оставащо време до края на намалението 23 часа 44 мин 18 сек

Защо да спазваме стандарти, норми, правила? Защо да не дадем свобода на въображението? Защо да не внесем доза нестандартност в спалнята? Защо не експериментираме с визия, стил и детайли? Наистина, защо не?

Понякога става така, че нещата се случват от само себе си, така стана и с „Кая“! Адекватно съчетание от материали, материи и форми…и ето, получи се уникално добра комбинация със силен остатъчен вкус…който ви предизвиква.

НЕКА ВИДИМ ТОВА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ДУМАТА „УНИКАЛЕН“ ОТБЛИЗО:

Спален комплект „КАЯе произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, с основен декор и съпътстващ декор – барок фрезе.

Всички части на спалния комплект КАЯ са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с елегантна табла, състояща се от основна плюс вградена тапицирана декоративна табла. Рамкирана е от интериорен профил в цвят златно – кафяво, с подчертан завършващ златен ажур. Радваме се на акцентирано присъствие на релефна еко кожа тип „крокодилска шарка“  и покритие –  „шагре“.

Базата за матрак е с напречна вътрешна бленда, гарантираща прав диагонал на леглото.

Изделието е изработено за матрак с размер 1600/2000 мм.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

РАМКИРАН ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с четирикрилно разпределение. Системата на отваряне е с метални, вкопани панти с функция за реглаж с плавно прибиране. Дръжките са с прецизно изпълнение от интериорен профил цвят златно кафяво, с подчертан завършващ златен ажур. Сглобката е тип „герунг“.

Гардеробът е със скрити сглобки и метални рафтоносачи с цел по–добър външен вид и надеждна експлоатация. Предвиденият лост за дрехи е метален с елипсовидна форма и покритие от никел. Уникалният дизайн е подчертан и рамкиран с „П“ – образен интериорен профил със сглобка тип „герунг“.

РАМКИРАН СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът/тоалетката е с четири практични чекмеджета с дръжки с прецизно изпълнение от интериорен профил цвят златно кафяво,  с  подчертан завършващ златен ажур и отново със сглобка тип „герунг“. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

Уникалният дизайн е подчертан и рамкиран с „П“ – образен интериорен профил със сглобка тип „герунг“. Перфектен завършек с рамкирано огледало в същия интериорен профил, което е ориентирано за стенен монтаж.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета с дръжки с прецизно изпълнение от интериорен профил цвят златно кафяво, с подчертан завършващ златен ажур със сглобка тип „герунг“. Тук отново имаме  метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят. Дизайнът е подчертан и рамкиран с „П“ – образен интериорен профил със сглобка тип „герунг“.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply