Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Защо да спазваме стандарти, норми, правила? Защо да не дадем свобода на въображението? Защо да не внесем доза нестандартност в спалнята? Защо не експериментираме с визия, стил и детайли? Наистина, защо не?

Понякога става така, че нещата се случват от само себе си, така стана и с „Кая“! Адекватно съчетание от материали, материи и форми…и ето, получи се уникално добра комбинация със силен остатъчен вкус…който ви предизвиква.

НЕКА ВИДИМ ТОВА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ДУМАТА „УНИКАЛЕН“ ОТБЛИЗО:

Спален комплект „КАЯе произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, с основен декор и съпътстващ декор – барок фрезе.

Всички части на спалния комплект КАЯ са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЛЕГЛО

Леглото е с елегантна табла, състояща се от основна плюс вградена тапицирана декоративна табла. Рамкирана е от интериорен профил в цвят златно – кафяво, с подчертан завършващ златен ажур. Радваме се на акцентирано присъствие на релефна еко кожа тип „крокодилска шарка“  и покритие –  „шагре“.

Базата за матрак е с напречна вътрешна бленда, гарантираща прав диагонал на леглото.

Изделието е изработено за матрак с размер 1600/2000 мм.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

РАМКИРАН ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с четирикрилно разпределение. Системата на отваряне е с метални, вкопани панти с функция за реглаж с плавно прибиране. Дръжките са с прецизно изпълнение от интериорен профил цвят златно кафяво, с подчертан завършващ златен ажур. Сглобката е тип „герунг“.

Гардеробът е със скрити сглобки и метални рафтоносачи с цел по–добър външен вид и надеждна експлоатация. Предвиденият лост за дрехи е метален с елипсовидна форма и покритие от никел. Уникалният дизайн е подчертан и рамкиран с „П“ – образен интериорен профил със сглобка тип „герунг“.

РАМКИРАН СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът/тоалетката е с четири практични чекмеджета с дръжки с прецизно изпълнение от интериорен профил цвят златно кафяво,  с  подчертан завършващ златен ажур и отново със сглобка тип „герунг“. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят.

Уникалният дизайн е подчертан и рамкиран с „П“ – образен интериорен профил със сглобка тип „герунг“. Перфектен завършек с рамкирано огледало в същия интериорен профил, което е ориентирано за стенен монтаж.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета с дръжки с прецизно изпълнение от интериорен профил цвят златно кафяво, с подчертан завършващ златен ажур със сглобка тип „герунг“. Тук отново имаме  метални ролкови водачи за леко водене в бял цвят. Дизайнът е подчертан и рамкиран с „П“ – образен интериорен профил със сглобка тип „герунг“.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина