Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Настъпи моментът да ви запознаем с един по-различен спален комплект. Защото тук водещи са детайлите и елементите в индустриален стил. Точно така! Но не бързайте със заключението, че този стил обикновено носи само усещане за студ и отчужденост, за сивота и липса на елегантност. Спален комплект МАВРИЦИЙ 2“ е доказателството, че с добре изпипани детайли и премерена визия, луксът и комфортът могат да бъдат постигнати именно на фона на изчистените елементи и семплите цветови комбинации. Невероятен…

Но убедете се сами:

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ: СПАЛЕН КОМПЛЕКТ „МАВРИЦИЙ 2“

Размерите на отделните части от комплекта посочваме за ваше улеснение, тъй като е препоръчително да сте запознати с тях при вземане на решение за покупка:

Легло за матрак 1600/2000 с дължина на таблата 2400 мм

Гардероб: дължина 2000 мм, височина 2000 мм, дълбочина 600 мм

Нощно шкафче: дължина 350 мм, височина 380 мм, дълбочина 350 мм

Скрин с огледало:  дължина 900мм, височина 730 мм, дълбочина 450 мм

Скрин за вграждане: дължина 600мм, височина 830 мм, дълбочина 450 мм.

Спален комплект „МАВРИЦИЙ 2“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, с основен декор капри и съпътстващ декор – тъмен бетон.

Всички части на спалния комплект МАВРИЦИЙ 2 са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ЕТО И СПАЛЕН КОМПЛЕКТ „МАВРИЦИЙ 2“ ОТБЛИЗО:

ЛЕГЛО

Основната табла е с вградено LED осветление по канта. Основната табла е ПДЧ в цвят капри, а втората табла е с декор от тъмен бетон. Заработен е вертикален вътрешен мост в основата на леглото за допълнителна устойчивост и здравина. Вграденото LED осветление в таблата се контролира с дистанционно управление.

Базата е изработена за матрак с размер 160/200.

Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вградено е LED осветление по канта. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Същите безупречно спомагат за ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.

При изделието са използвани сглобки със скрит монтаж, предвидени са и метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. В гардероба мястото си намира и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса, а покритието му е от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и допринасящи правилната му експлоатация.

Целите врати на гардероба са изработени от пана с декор в тъмен бетон и капри, освен това са вградени огледала и вграден скрин за повече комфорт и практичност.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с практични за употреба чекмеджета, като дръжките им са от прозрачен кристал с форма на сфера. Аристократична визия с перфектните детайли.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът в горната част е с две практични чекмеджета и последователно от три  по-големи долни. Дръжките са от прозрачен кристал с форма на сфера. Чудесен завършек се явява елегантното стенно пано с огледало, позиционирано за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина