Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Ето го.  Съвършенство, хармония и успокоението на сетивата.
Докосване да различни материи и материали, предизвикателство към усещанията и въображението.
Цветова феерия и зрителна илюзия за докосването до небесата.
С удоволствие ви представяме един от първенците в класацията ни за незабравими спални комплекти

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СПАЛЕН КОМПЛЕКТ „ЛАТЕ“

Размерите на отделните части от комплекта посочваме за ваше улеснение, тъй като е препоръчително да сте запознати с тях при вземане на решение за покупка:
Легло: дължина на таблата 260 см, височина 100 см. Леглото е подходящо за матрак с размери 160/200.
Гардероб: дължина 180 см., височина 200 см., дълбочина 60 см. Гаранция за практичност и удобство при използването на пространството.
Скрин: дължина 70 см., височина 80см., дълбочина 45 см.
Пано с огледало: височина 50 см., дължина 70 см.
Нощно шкафче: дължина 42 см., височина 33 см., дълбочина 35 см.
Спален комплект „ЛАТЕ“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм, цвят лате – матиран и МДФ 18 мм с естествен фурнир дъб и гравирани канали, като за покритие е използван акрилен мат лак.
Всички части на спалния комплект „ЛАТЕ“ са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

„СЪСТАВКИТЕ“ НА ЛАТЕТО:

ЛЕГЛО

Основната табла е с вградено LED осветление. Вградени са тапицирани пана от висок клас износоустойчив плюш. Цветът е меко лате.
Заработен е вертикален вътрешен мост в основата на леглото за допълнителна устойчивост и здравина. Вграденото LED осветление в таблата се контролира с  дистанционно управление.
Страничните табли зад нощните шкафчета са изработени от МДФ 18 мм естествен фурнир дъб и гравирани канали. Предвидена е тапицирана база за матрак, която е без външен ръб.
Базата е изработена за матрак с размер 160/200.
Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Спален комплект „ЛАТЕ“ се отличава и с неговото LED осветление + дистанционно. Осветлението е с опция за регулиране силата на светлината. LED осветлението е вградено в горния панел на гардероба и в таблата на леглото.

ГАРДЕРОБ

Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Същите безупречно спомагат за ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.
При изделието са използвани сглобки със скрит монтаж, предвидени са и метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. В гардероба мястото си намира и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса, а покритието му е от никел.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и допринасящи правилната му експлоатация.
Вградените огледала са с нюанс на покритието от опушен бронз.
Целите врати на гардероба са от гравиран МДФ естествен фурнир дъб 18 мм и с вграден осветителен LED панел в горната част.

НОЩНО ШКАФЧЕ

Нощните шкафчета са с чекмедже с ниша, като дръжките им са от полиран никел със сърцевина от бяла керамика. Качество и естетика.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО

Скринът е с четири практични чекмеджета. Дръжките са от полиран никел и сърцевина от бяла керамика. Черешката на тортата е елегантното стенно пано с огледало.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

 

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина