Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Антрацитът като цвят винаги е обирал овациите при интериорния дизайн. Но сега съвършенството е още по-голямо с комбинацията му с червен цвят.
Уникална визия. Хармония и същевременно ярко изразяване на индивидуалност. Усет и динамика в една удивителна цветова комбинация…
Ето това ви предлагаме, когато ви запознаваме с нашия любимец – спален комплект „ПАБЛО“. Насладете му се…

КОЙ Е ПАБЛО?
Спален комплект „ПАБЛО“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Основният му декор е антарцит, а съпътстващият декор е червено и  атрацит скреч.
Всички части на спален комплект „ПАБЛО“ са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

КАКВО ПРЕДЛАГА ПАБЛО?
ЛЕГЛО
Основната табла на леглото е с вградено LED осветление, командвано от дистанционно управление. Абсолютен топ завършек на цялостната визия и постановка на спалния комплект.
Базата за матрак е с вътрешна напречна бленда, гарантираща прав диагонал на матрака и осигуряваща допълнителна здравина. Всички сглобки са за скрит монтаж, което допринася за идеален външен вид на изделието.
Леглото е за матрак с размери 160/200.
Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ
Спален комплект „ПАБЛО“ се отличава и с неговото LED осветление + дистанционно.
LED осветлението осигурява покриване на изискванията за висок клас и естетичен детайл при спалното обзавеждане.

ГАРДЕРОБ
Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Същите безупречно спомагат за ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.
При изделието са използвани сглобки със скрит монтаж, предвидени са и метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. В гардероба мястото си намира и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса, а покритието му е от никел.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и допринасящи правилната му експлоатация.
Вградени са огледала на едната врата на гардероба.

НОЩНО ШКАФЧЕ 
Нощните шкафчета са с по две практични чекмеджета. Удивителен завършек представляват елегантните дръжки от сив сатен.
Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене.

СКРИН – ТОАЛЕТКА
Скринът е с четири практични чекмеджета и  врата с рафт. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене.
Скринът е с пано с огледало за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина