Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Говорейки за обзавеждането в спалнята и в частност за изборът на спален комплект, всеки следва да намери интериорното решение, пасващо на личното му амплоа. В случай, че не търсите нещо обикновено, а нещо приковаващо погледите, нещо оригинално, нещо различно, нещо с добавена стойност и аристократично, но модерно усещане,

НИЕ ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ СПАЛЕН КОМПЛЕКТ „ЕКАТЕРИНА“:
Посочваме размерите на отделните части от спалния комплект за ваше удобство, тъй като е препоръчително да сте запознати с тях при вземане на решение за покупка:
Легло: дължина на таблата 185 см, височина 138 см. Леглото е подходящо за матрак с размери 160/200.
Гардероб: дължина 180 см., височина 200 см., дълбочина 60 см. Размерите предполагат лесно организиране на гардероба, включително при съхранение на обемни текстилни изделия и дрехи.
Скрин: дължина 70 см., височина 80 см., дълбочина 45 см. Скринът е с пано с огледало при височина 50 см. и дължина 70 см.
Нощно шкафче: дължина 45 см., височина 45 см., дълбочина 35 см.
Спален комплект „ЕКАТЕРИНА“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм и МДФ 18 мм фрезован орех. Частите от комплекта са с естествен фурнир дъб и фурнир орех. Покритието е акрилен мат лак.
Всички части на спалния комплект „ЕКАТЕРИНА“ са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

НЕКА СЕ ЗАПОЗНАЕМ С ОТДЕЛНИТЕ ЧАСТИ ОТБЛИЗО:
ТАПИЦИРАНО ЛЕГЛО
Дамаската на леглото е светло сив меланж. Заработен е вертикален вътрешен мост в основата на леглото за допълнителна устойчивост и здравина на изделието.
Базата е изработена за матрак с размери 160/200.
Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължава неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената на изделието и газов амортисьор.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ
Спален комплект „ЕКАТЕРИНА“ е с вградено LED осветление в горния панел  на гардероба, като осветлението е с възможност за дистанционно управление.
ГАРДЕРОБ
Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки. Дръжките са с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане, като така спомагат ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.
Използвани са сглобки за скрит монтаж, предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Място намира и задължителният лост за дрехи, който тук е метален с форма на елипса и с покритие от никел.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието за правилната му експлоатация.
Целите врати на гардероба са от гравиран 18 мм МДФ естествен фурнир дъб и  орех. Вграден е осветителен LED панел в горната част.

НОЩНО ШКАФЧЕ 
Нощните шкафчета са с по две чекмеджета. Предвидени са метални ролкови водачи. Дръжките са мат с форма на дъга. Краката на нощните шкафчета са от перфориран никел, което допълва общата визия и откроява детайла.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО
Скринът е с четири практични чекмеджета. Предвидени са метални ролкови водачи. Дръжките са мат с форма на дъга. Краката на скрина са от перфориран никел. Завършекът на перфектната визия идва от елегантното стенно пано с огледало.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply