Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

В случай, че сте почитатели на високия клас мебели, на изчистения дизайн и на изпипаните детайли, нашето предложение е точно за вас.
Практичност, комфорт, стил и съвършенство – все неща, които описват с точност идеалния спален комплект. А ние ви го представяме сега.

ЕТО НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТБЛИЗО:
Спален комплект „ВИТА“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Само по себе си това е гаранция за качество и перфектно изпълнение на изделията. Основният декор на спалния комплект е светло сив, а  съпътстващ  декор допълва визията с уютния дървесен цвят.
Размерите на отделните части от комплекта посочваме за ваше улеснение и съображение:
Легло: дължина на таблата 2500 мм, височина 900 мм; подходящо е за еднолицев или двулицев матрак с размери 160/200 см.
Гардероб: дължина 2000 мм, височина 2000 мм, дълбочина 600 мм. Абсолютна предпоставка за практично оползотворяване на пространството.
Скрин с огледало: дължина 950 мм, височина 720 мм, дълбочина 450 мм. Добавена доза удобство и комфорт.
Всички части на спален комплект „ВИТА“ са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

ДА РАЗГЛЕДАМЕ ОТДЕЛНИТЕ ЧАСТИ:
ЛЕГЛО
Основната табла на леглото е с вградено LED осветление, командвано от дистанционно управление. Това е и предпоставка освен за удобно ползване, също за винаги модерна визия и естетически поглед към детайла.
Леглото е с втора елегантна тапицирана табла от висок клас високоустойчива еко кожа с декоративен двоен шев изпълнение тип „квадрат“. Цветът е камел.
Базата за матрак е с вътрешна напречна бленда, гарантираща прав диагонал на матрака и осигуряваща допълнителна здравина. Всички сглобки са за скрит монтаж, което допринася за идеален външен вид на изделието. Леглото е за матрак с размери 160/200.
Предвиден е газов амортисьор за повдигане на матрака.
Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговият живот. При ползване на подматрачна рамка ви препоръчаме газов механизъм за практично използване на свободното пространство под леглото.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ
Спален комплект „ВИТА“ се отличава и с неговото LED осветление + дистанционно. Осветлението е с опция за регулиране силата на светлината. LED осветлението е вградено в горната част на гардероба и в таблата на леглото.
LED осветлението е едно от нещата, допълващи изискванията за висок клас и естетичен детайл при спалното обзавеждане.

ГАРДЕРОБ
Гардеробът е с плъзгаща система с вътрешно водене. Вертикално са разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Същите безупречно спомагат за ефективното плъзгане на системата и гарантират устойчивост и здравина на вратите.
При изделието са използвани сглобки със скрит монтаж, предвидени са и метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. В гардероба мястото си намира и задължителният лост за дрехи, който е метален с форма на елипса, а покритието му е от никел.
Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, осигуряващи изрядна нивелация на изделието и допринасящи правилната му експлоатация.
Таблените врати са в съчетание на двата декора на спалния комплект, като горната част на гардероба е с практично вградено LED осветление.

НОЩНО ШКАФЧЕ
Нощните шкафчета са с практично чекмедже. Дръжките им са с форма на дъга, а покритието е черен мат. Уникална визия с изпипани до съвършенство елементи.
Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене, както и висок плътен гръб, чиято основна мисия е предпазване на стената от замърсяване.

СКРИН С ОГЛЕДАЛО
Скринът е с четири чекмеджета и практичен шкаф. Пантите са за плавно затваряне. Разпределението на шкафа е от  две вътрешни ниши. Дръжките са с форма на дъга, а покритието им е черен мат. Синхрон в контраста. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене.
Скринът е с пано с огледало за стенен монтаж.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина