Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Ако мислите, че вече е време за обновяване на спалнята с нов спален комплект или пък сте новодомци, които сега избират обзавеждането си, обърнете внимание на факта, че не е задължително за разполагате с голям бюджет и да похарчите много пари, за да си осигурите едновременно стил, визия, комфорт и качествена релаксация.

На вашето внимание представяме нашият бюджетен спален комплект „ДЖУДИТ“, който осигурява изтънчено и премерено излъчване в спалното помещение, но освен това предлага достатъчно място за съхранение, комфортно разпределение на пространството, удобство и практично разположение.

           

НЕКА РАЗГЛЕДАМЕ ОТБЛИЗО:

Спален комплект „ДЖУДИТ“ е произведен, както всички наши продукти,  от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм. Това отличава мебелите от другите сходни предложения на пазара, тъй като ламинираното 18 мм ПДЧ повишава многократно качеството, дълготрайността и устойчивостта на обзавеждането. Повече за предимствата на 18 мм ПДЧ ще разгледаме в отделен материал.

 Основният декор на спален комплект „ДЖУДИТ“ снежно бял, а съпътстващите декори са дъб сонома и графит. Изпипаната и изтънчена визия е налице с тези перфектно комбинирани и винаги актуални цветови комбинации. Спалният комплект е подходящ и пасва на всяко помещение.

Всички части на спален комплект „ДЖУДИТ“ са обкантени от ръчно фасетиран кант с дебелина 1,00 мм.

 

КАКВО ВКЛЮЧВА СПАЛЕН КОМПЛЕКТ „ДЖУДИТ“?

ЛЕГЛО

Основната таблена бленда е в бял цвят, декорирана от съпътстваща елегантна табла в декор дъб сонома и графит.

Базата за матрака е със заработена  вътрешна вертикална бленда, която гарантира прав диагонал на леглото. Използвани са сглобки за скрит монтаж.

Леглото е изработено за матрак с размер 160/200 см.

В комплекта е предвиден и газов амортисьор за повдигане на матрака.

Леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак, в зависимост от вашите желания. Повече за матраците и всякаква информация за тях ще откриете в друга статия. Имайте предвид, че за двулицев матрак е необходимо допълнително закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишването на избрания от вас матрак и която всъщност удължава неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото е включен към цената и газов механизъм.

 

ГАРДЕРОБ

Гардеробът в спален комплект „ДЖУДИТ“ е с плъзгаща система с вътрешно водене. Това е допълнено с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“- образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Това спомага и за ефективното плъзгане на системата, гарантира устойчивостта и здравината на вратите.

Използвани са сглобки за скрит монтаж. Предвидени са метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете. Удобството и практичността в разпределението на пространството на гардероба е осигурено чрез лост за дрехи. Лостът е метален с елипсовидна форма, а покритието е покритие от никел.

Цялата конструкция на гардероба е монтирана върху метални реглажни „пети“, които осигуряват изрядна нивелация на изделието и правилната му експлоатация.

За страхотен и идеален завършек, таблените врати са изработени от три пана – в декори бяло, дъб сонома и графит.

 

НОЩНО ШКАФЧЕ

Двете нощни шкафчета са с по две практични чекмеджета. Дръжките са от полиран перфориран никел. Предвидени са метални ролкови водачи за леко водене.

Цветът на нощните шкафчета е бял.

 

Сега навярно се уверихте защо, още в началото на ревюто направихме заявката, че нашият бюджетен и изключително качествен спален комплект „ДЖУДИТ“ може да задоволи изискванията ви за стил, визия, комфорт и качествена релаксация.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MAKHOME. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Leave a Reply