Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Ще се изненадате колко важен е всъщност изборът на спален комплект при обзавеждането на дома ни и конкретно – на спалнята. Може би си мислите, че при избора тук всеки човек е по-скоро праволинеен и без особени предпочитания, тъй като основно времето, прекарано в спалнята е време за сън. Всъщност това съвсем не е така. Изборът на спален комплект е може би едно от най-важните решения, които вземаме по отношение на интериора и най-значимото в дългосрочен план.

Спалнята е мястото предназначено за почивка и това обстановката да е достатъчно предразполагаща към отпускане и релакс е въпрос от особена важност. Скучният интериор не би предизвикал интерес, затова спалните комплекти имат основна роля в това не само да бъдат функционални, но и да ни предоставят изпълнени с емоции моменти.

В тази статия ще ви представим спален комплект, който включва мебели, които практически всяко помещение определено за спалня трябва да притежава.

Ако животът ви е определен от прилагателни като: успех, класа, изтънченост и склонност към лукс, то за вас – привържениците на модерните и изчистени линии, ние от MakHome представяме спален комплект СИЛВЪР ПРЕМИУМ“.

За начало, нека отбележим, че спалният комплект „СИЛВЪР ПРЕМИУМ“ е произведен от висококачествено ламинирано ПДЧ 18 мм.

Предимствата на материала са следните:

  • Притежава изключително висок коефициент на износоустойчивост;
  • Предполага перфектно изпълнение при изработката и съответно крайната визия на продукта;
  • Ламинираното ПДЧ придава допълнителен акцент и усещане за класа, стил и лукс при мебелите и в спалното помещение като цяло;
  • Ламинираното ПДЧ позволява лесно и практично поддържане и почистване, без натрупване на мърсотия, прах и петна.

Основният и съпътстващ декор на спален комплект „СИЛВЪР ПРЕМИУМ“ е снежно бял гланц. Това подсилва луксозната визия и чувството за хармония, чистота и усет към детайла. Всичко това пък е основна предпоставка за качественото отпускане на сетивата и ефективната почивка в спалнята.

СЕГА НЕКА ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ КОМПОНЕНТИ НА СПАЛНИЯ КОМПЛЕКТ „СИЛВЪР ПРЕМИУМ“:

 

ЛЕГЛО

Основна таблена бленда е декорирана от съпътстваща тапицирана елегантна табла с единичен лицев шев от висок клас износоустойчива еко кожа. Цветът е бял, а покритието е  гланцов лак с акценти от бял прозрачен кристал. За допълнителна устойчивост и здравина на леглото е изработен вътрешен мост.

Спалнята е предназначена за матрак с размери 160/200, като леглото е подходящо за монтаж на еднолицев или двулицев матрак в зависимост от вашите предпочитания. За двулицев матрак е необходимо закупуване на подматрачна ламелна рамка, която да осигурява обдишване на матрака и да удължи неговия живот. За практично използване на свободното пространство под леглото сме предвидили и включили в цената на изделието и газов амортисьор.

 

ГАРДЕРОБ

Гардеробът на спален комплект „СИЛВЪР ПРЕМИУМ“ е с плъзгаща система за вътрешно водене. Гардеробът е с вертикално разположени вградени алуминиеви „П“ – образни кант дръжки с допълнително излят външен улей за лесно и удобно захващане. Това спомага за ефективното плъзгане на системата и гарантира устойчивост и здравина на вратите.

Допълнителен лукс и изключително удобство представляват вградените огледала на цялата врата на гардероба.

За перфектното изпълнение и изчистената визия ся използвани сглобки за скрит монтаж, метални рафтоносачи за стабилност на рафтовете, метален лост за дрехи с форма на елипса и с покритие от никел. Цялата конструкция на гардероба е монтирана така, че да осигури изрядна нивелация на изделието за правилната му експлоатация.

За перфектен завършек сме добавили луксозни финиш детайли от гланцови призми в цвят сребро.

 

НОЩНО ШКАФЧЕ

В спален комплект „Силвър премиум“ са включени нощни шкафчета с по две практични чекмеджета. Дръжките са от полиран перфориран никел. За по-лекото водене на чекмеджетата са предвидени метални ролкови водачи в бял цвят.

Шкафовете са с висок плътен гръб с вградено LED осветление. Модерният дизайн на корпусната част  се постига чрез перфориран полиран никел с режим на работа „допир контрол“ и спускащи се кристални капчици, пръскащи деликатна романтика в помещението.

За перфектен завършек и в унисон с гардероба сме добавили и тук луксозни финиш детайли от гланцови призми в цвят сребро.

 

СКРИН – ТОАЛЕТКА

Скринът е с четири практични чекмеджета. Дръжките са от полиран перфориран никел.  Отново присъства решението за ролкови водачи за леко водене на чекмеджетата в бял цвят.

За удобство, практичност и луксозен акцент е предвидено вградено елегантно огледало.

Завършващите детайли тук също са от луксозни гланцови призми в цвят сребро.

Бонус практично интериорно решение е това, че целият плътен гръб на скрина позволява той да бъде позициониран в помещението без да е монтиран за стена.

В заключение можем да отбележим, че спален комплект „СИЛВЪР ПРЕМИУМ“ притежава всички необходими компоненти за практичното интериорно решение. Комплектът задоволява високите стандарти, които ние от MakHome сме си поставили по отношение на удобството, визията и практичността на мебелите, които предлагаме на нашите клиенти.

Надяваме се да се доверите на съветите за обзавеждане и интериор на MakHome. Нашата мисия е да ви бъдем полезни при изборите, които правите за вашия дом. Нашата награда са доволните ни клиенти, с които се учим заедно и вървим ръка за ръка през необятния свят на обзавеждането и интериора.

Поръчайте още сега

Leave a Reply

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина