Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Кои сме ние

При настъпването на нов сезон усещаме желание за обновление. Настроението ни се повишава и искаме да се дистанцираме от това, което ни напомня старото, това което ни навява чувство на отживяло и вехто. И разбира се, нашият дом се нуждае от промяна да стане по-жив, по-нов, по-наш така, както се усещаме ние. Какво по-хубаво да открехнем вратата за ново начало?!

Нашата история започна през 1994 год.  и от тогава помагаме на новодомеца, който изгражда първото си пространство далеч от бащиния си дом. Напътстваме семейството, което иска да обнови своята спалня или да създаде прекрасен детски кът. Създаваме удобното кътче на нашите родители, които с часове седят в хола. Умело водим и професионалиста, който иска да оборудва своя хотел или бизнес.

Онлайн магазинът ни е дестинация, в която сте винаги Добре дошли да изследвате, да търсите, да сравнявате, а ние ще ви насочваме от самото начало. Водени от страстта да създаваме,  от желанието за функционалност с неоспорим акцент върху качеството.

Производството ни се осъществяваше с особено упорито стандартизиране на характеристиките, с космополитна визия за дизайна, които наложиха успешно името на  компанията ни MAKMEBEL

Днес, 26 години по-късно, се променяме, израстваме заедно с вас, нашия клиент. Създадохме новия бранд МAKHOME с акцент към вашия дом. Решени да създаваме мебели отговарящи напълно на вашата лична среда. Като конфигурираме, като адаптираме към размера, нуждите и отличителната естетика на всеки клиент. Ще преработваме размери, ще сменяме декори, защото ние можем. За всяко пространство, всяка нужда, за всеки от вас ще запазим специален подход. Защото в крайна сметка, пълна еднаквост не се среща в природата, и това е истинският принцип, който ще последваме в нашите методи на работа и творческа насоченост.

Ако е вярно, че „красотата е в очите на гледащия“, ние ще произведем вашето виждане, по вашата мярка,  без да бъдете таксувани за разточителен лукс, нашите грижи и внимание ще имат стойност на разумни цени. Защото, ние от МAKHOME, се съобразяваме с нашите клиенти!

 

И ако се питате защо точно ние?

Ние не сме специални, специални са тези, които ни избират! Вие!

 

от екипа на МAKHOME

Нашите мебели са вашите мебели!

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина