Skip to main content
30 години опит в производството на висококачествени мебели! Българско качество, директно от производителя!

Присъствието ни на българския пазар датира от 1994 г. Успехът на компанията ни безспорно се дължи на дъглгогодишния ни опит,  но също така и на любопитството ни към нови предизвикателства. Ключови предпоставки за досегашният ни успех са използване на качествени материали, надеждни доставчици, иновативен дизайн, предпоставки, които  допринасят за утвърждаването на марката „Макмебел“ като символ на качество и стил. Ние сме гъвкави в решенията си и мотивирани за всеки нов проект. Нашата убеденост в качествата на продуктите, които произвеждаме, ни дава основание да твърдим, че мебелите ни освен изгодни и удобни, ще присъстват дълго във вашия дом.

Индивидуалният подход към клиента ни помага да реализираме нестандартни решения за домове, офиси или извънградски къщи. Разгърнахме напълно потенциала си при обзавеждането на хотели, заведения, общински проекти,  десетки магазини, както на територията на България, така и в чужбина. Доверете ни се, а в наше лице ще откриете чудесен партньор и дългогодишен сътрудник, както за осъществяване на вашите малки, така и грандиозни идеи.

За да сме по-близо до вас през 2015 г. създадохме онлайн магазин, така мебелите ни са само на бутон разстояние. Вече някоко години предлагаме и дистрибутираме нашите продукти, като целта ни е във всеки един момент с нашите мебели да се чувствате у дома си.

0
    0
    Кошница
    Кошницата е празнаОбратно в магазина